Πολιτική

Η «αιχμή» Παναγιωτόπουλου και η απάντηση του Μαξίμου

Η «αιχμή» Παναγιωτόπουλου και η απάντηση του Μαξίμου

To ότι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ των συναρμόδιων Υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας είναι κάτι που ακούγεται εδώ και πολύ καιρό, όπως και το ότι το Μέγαρο Μαξίμου έχει αποφασίσει να αναλάβει τον απευθείας συντονισμό των δύο Υπουργείων.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Μία φράση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου έρχεται να επιβεβαιώσει πως υπάρχει θέμα, καθώς όπως είπε στην Βουλή, φανερώνοντας τουλάχιστον δυσαρέσκεια, δεν είναι αυτός ο αποκλειστικά αρμόδιος για να εκφράσει την κυβερνητική γραμμή στα ελληνοτουρκικά.

«Έχουμε δε δηλώσει ευθαρσώς με πολύ σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» μας σε περίπτωση που η επιθετική συμπεριφορά της Τουρκίας οξυνθεί και με άλλες πράξεις. Άρα δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω από αυτό, άλλωστε δεν είμαι και αποκλειστικά αρμόδιος να το κάνω» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του Υπουργού, που δείχνει πως τα προβλήματα επικοινωνίας είναι υπαρκτά.

Για αυτό και με στόχο να πάψουν και οι δυσαρέσκειες και οι παραφωνίες, όπως ακούγεται, τον ρόλο του συντονιστή για να αποφευχθούν «κρίσεις» όπως έγινε και με τις δηλώσεις για τον Έβρο παίζει πλέον ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού, Αλέξανδρος Διακόπουλος.

usay.gr

Πηγή: Η «αιχμή» Παναγιωτόπουλου και η απάντηση του Μαξίμου

Σχετικά Άρθρα

Φαίδων Βόβολης σε γερμανικά δίκτυα: “Στη βουλή αυτή τη στιγμή συντάσσονται. Δεν βλέπω κανέναν να έχει το χάρισμα να τραβήξει τον κόσμο”

newsroom

Ο Κ.Μητσοτάκης στην Πορτογαλία: Θα συναντηθεί αύριο με τον Α.Κόστα – Τι θα συζητήσουν

HellasVoice

Θεοχάρης: Θέλουμε οι επισκέπτες μας να βιώσουν την Ελλάδα που ονειρεύονται

HellasVoice

Κώστας Καραμανλής: “Ξεμπλοκάρουμε” τα μεγάλα έργα

HellasVoice

Με εντολή Μητσοτάκη ακυρώνεται η επιστροφή οπαδών στα γήπεδα – Χωρίς φίλαθλους το Ολυμπιακός – Μαρσέιγ

HellasVoice

Δήλωση Ν. Παππά – Χρ. Γιαννούλη για τις καταγγελίες του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών για στάση πληρωμών των έργων

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα