Κόσμος

Κύριλλος: Να διερευνηθεί αν έχει δημιουργηθεί σκόπιμα ο κορονοϊός

Κύριλλος: Να διερευνηθεί αν έχει δημιουργηθεί σκόπιμα ο κορονοϊός

Ο Πατριάρχης Μόσχας απαιτεί διερεύνηση των αιτιών της πανδημίας-Σήμα κινδύνου για τη δημιουργία εθνο-γενετικών βιολογικών όπλων

Το κέντρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Παγκόσμιας Ρωσικής Λαϊκής Συνέλευσης, με επικεφαλής τον Πατριάρχη Μόσχας , ζήτησε από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα και την Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας να εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες προέκυψε η πανδημία του κορονοϊού και να στρέψει την προσοχή τους την παραγωγή εμβολίου.

«Ζητάμε διωκτική έρευνα με επακόλουθη αντικειμενική διερεύνηση των περιστάσεων που οδήγησαν στην εμφάνιση και εξάπλωση […] της πανδημίας του ιού Covid-19 παγκοσμίως και στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των περιπτώσεων που οδήγησαν σε θάνατο και στην πρόκληση της βλάβης για την υγεία των Ρώσων πολιτών «, ανέφερε η έκκληση.

Οι συντάκτες της έκκλησης ανησυχούν για τις ενδείξεις ότι έχει δημιουργηθεί σκόπιμα ο κορονοϊός, καθώς και η κακόβουλη εξάπλωση τόσο της μόλυνσης όσο και των ψεύτικων πληροφοριών.

Επιπλέον, η Παγκόσμια Ρωσική Λαϊκή Συνέλευση ζητά μια έρευνα για την ανάπτυξη και παραγωγή ενός εμβολίου Covid-19 σχετικά με μια στρατηγική εθνικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης μιας διερεύνησης για το κατά πόσον διεξάγονται ανεξάρτητες μελέτες σε αυτόν τον τομέα αποκλειστικά από Ρώσους επιστήμονες και υπό τον έλεγχο των σχετικών ρωσικών φορέων.

Η Παγκόσμια Ρωσική Λαϊκή Συνέλευση ανησυχεί επίσης για την κεντρική ανάπτυξη και παραγωγή εμβολίων και τη δημιουργία μιας γενετικής βάσης δεδομένων διαφόρων εθνοτήτων, η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία εθνο-γενετικών βιολογικών όπλων σε περίπτωση που πέσει στα χέρια ατόμων με κακόβουλες προθέσεις.

Το World Russian People’s Assembly είναι ένας διεθνής δημόσιος οργανισμός. Δημιουργήθηκε το 1993. Το 2005, στην Παγκόσμια Ρωσική Λαϊκή Συνέλευση χορηγήθηκε ειδικό συμβουλευτικό καθεστώς στον ΟΗΕ.

Πηγή: Κύριλλος: Να διερευνηθεί αν έχει δημιουργηθεί σκόπιμα ο κορονοϊός

Σχετικά Άρθρα

Παρίσι: Ανοίγει μετά από επτά μήνες ο Πύργος του Άιφελ

HellasVoice

Πρόεδρος Ινδονησίας: «Kαμπανακι» για νέο Παγκόσμιο Πόλεμο

HellasVoice

Π.Ο.Υ.: Ξεκίνησε έρευνες στην Ουχάν για την προέλευση του κορονοϊού

HellasVoice

Επισήμως ανοίγουν τα σύνορά τους οι ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου

HellasVoice

Αϊμάν Αλ Ζαουάχρι: Έτσι κατάφερε η CIA να βρει και να εξοντώσει τον αρχηγό της Αλ Κάιντα χθες το πρωί

HellasVoice

“Κόλαση” στη Συρία: Ολοκαύτωμα Τούρκων στο Χαλέπι – Ρωσικοί βαλλιστικοί πύραυλοι χτύπησαν θέσεις-”κλειδιά”

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα