Αλβανικό ντοκιμαντέρ: «Ο Αχιλλέας είναι πρόγονός μας και οι Τρώες αρχαίοι Αλβανοί» (Βίντεο)

Δούρειος Ίππος

Προκλητικοί, ανιστόρητοι και επικίνδυνοι

Μετά τους Σκοπιανούς οι οποίοι καπηλεύονται εδώ και χρόνια την ελληνική ιστορία, ήρθαν και οι Αλβανοί ιστορικοί να οικειοποιηθούν μέχρι και τον Όμηρο!

Για γέλια και για κλάματα είναι το ντοκιμαντέρ το οποίο εμπνεύστηκαν ορισμένοι Αλβανοί «ιστορικοί» και λοιποί «επιστήμονες», σε μια πρωτοφανή επιχείρηση να παραποιήσουν την ελληνική ιστορία.

Ειδικότερα, σε ντοκιμαντέρ παρουσιάζουν τον Αχιλλέα ως αρχαίο Αλβανό και την Τροία ως αρχαία αλβανική αποικία που δέχτηκε επίθεση από τους Έλληνες.

Υποστηρίζουν μάλιστα πως ο τρωικός πόλεμος έγινε από τους Έλληνες που κατοικούσαν στην χώρα των αρχαίων Πελασγών, Παινόνων και των Ιλλυρίων δηλαδή των… αρχαίων Αλβανών. Επιτέθηκαν, μάλιστα, εναντίον Αλβανών αποίκων που έμεναν στην Μικρά Ασία και φυσικά ο Αχιλλέας δεν είχε καμιά σχέση με την Ελλάδα.

Με βάση εκείνους λοιπόν, οι Τρώες δεν ήταν τίποτα άλλο παρά «αρχαίοι Αλβανοί», ενώ ισχυρίζονται επιπλέον πως τα Ομηρικά Έπη παραποιήθηκαν από την διεθνή κοινότητα με το ξέσπασμα της ελληνικής επανάστασης του 1821 προκειμένου να τα οικειοποιηθούν οι Έλληνες!

Όπως είναι προφανές, ορισμένα “κοράκια” ιστορικοί εξακολουθούν να προβαίνουν σε ασύλληπτη προπαγάνδα κατά της χώρας μας. Είναι απλώς ανιστόρητοι; Είναι ανόητοι; Σίγουρα είναι επικίνδυνοι και παίζουν ύπουλα παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Πηγή

Loading...

Δείτε Επίσης

Αλβανικό μίσος για την Ελλάδα

GPapado

ΛΑΜΙΑ: Αλβανοί Έβριζαν τους Έλληνες στα αλβανικά ΚΑΙ τους έδειρε ΟΜΑΔΙΚΑ άλλος Αλβανός που τους κατάλαβε!

GPapado

ΠΡΟΣΟΧΗ – Από στιγμή σε στιγμή οι Αλβανοί μπορεί ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ την Μάνα του Κωνσταντίνου Κατσίφα ως …ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ!

GPapado

«Ο Κατσίφας εκτελέστηκε κατόπιν αιτήματος της ελληνικής αστυνομίας» σύμφωνα με τους Αλβανούς…

GPapado

Ἀλβανοὶ ἀστυνομικοὶ ἁρπάζουν ἀπὸ τούς γονεῖς τοῦ Κατσίφα πανὸ μὲ τὴν φωτογραφία του! (Βίντεο)

GPapado

Συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών σε καφενείο στον Πύργο

GPapado