ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ για Κύπρο και Ελλάδα: Θα δούμε 12.000 αποκεφαλιστές του ISIS ελεύθερους! (Βίντεο)

ISIS

Ανεπανόρθωτες θα είναι οι συνέπειες από την τουρκική εισβολή στη Συρία, όπως επεσήμανε και ο Ιωάννης Μάζης με τη σειρά του, μιλώντας στο «Μεσημέρι και Κάτι».

Ο καθηγητής γεωπολιτικής σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι σε «λίγο θα δούμε περίπου 12 χιλιάδες αποκεφαλιστές του ISIS, από τους οποίους οι μισοί θα στηρίζουν το “θεάρεστο” έργο του τουρκικού στρατού και άλλοι ως υποψήφιοι εγκληματίες [θα κινηθούν] προς Ελλάδα και Ευρώπη». Τα υπόλοιπα κράτη, ωστόσο, έχουν κλείσει τα σύνορά τους, επεσήμανε ο κ. Μάζης και είπε ότι οι μόνοι που θα τους δεχθούν θα είναι η Ελλάδα και η Κύπρος.

«Πούτιν και Τράμπ συναγωνίζονται ποιος θα είναι πιο «ευαίσθητος» στις αιμοσταγείς επιδιώξεις της Τουρκίας.

Απ’ την άλλη, τα διεθνή όργανα που υποτίθεται συντάσσονται με το διεθνές δίκαιο, εκφράζουν την ανησυχία τους, ενώ οι άνθρωποι δολοφονούνται κι ενώ το αίμα κυλάει», είπε ο κ. Μάζης.

Αναφορικά με το πώς μπορεί να παρέμβει η Ευρώπη σ’ όλο αυτό που εκτυλίσσεται, ο καθηγητής είπε πως, αν θέλει να γίνει αποτελεσματική, θα πρέπει να κάνει ένα πράγμα: «αφού παίρνει τόσα χρήματα η Τουρκία απ’ αυτούς, θα πρέπει να επιβάλει στην Τουρκία να καταγράφει και να ταυτοποιεί μέσω ταξιδιωτικών εγγράφων τους πρόσφυγες και να μην τους πετάει στη θάλασσα».

Πηγή

Loading...

Δείτε Επίσης

Ανατριχιαστική η απολογία του τζιχαντιστή που συνελήφθη στην Κω – Συμμετείχε σε απίστευτες φρικαλεότητες!

GPapado

Ο ISIS απειλεί να κάψει την Ευρώπη: Άμεση εντολή στους πυρήνες τζιχαντιστών σε ευρωπαϊκές χώρες – Φόβοι για ματωμένα Χριστούγεννα

GPapado

ΒΟΜΒΑ ΛΑΒΡΟΦ: «Πνευματικό παιδί» των ΗΠΑ ο Μπαγκντάντι

GPapado

Απειλεί η Τουρκία: Θα στείλουμε τους τζιχαντιστές στις χώρες τους (Βίντεο)

GPapado

Αυτοί είναι οι τούρκοι και οι Τζιχαντιστές τους: Βίντεο από κακοποίηση Σύριου αιχμάλωτου από τζιχαντιστές-συνεργάτες των Tούρκων!

GPapado

Αυτός είναι ο νέος αρχηγός του ISIS – Ο “καθηγητής” παίρνει την θέση του Μπαγκνταντί (Βίντεο & Φώτο)

GPapado