ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ για Κύπρο και Ελλάδα: Θα δούμε 12.000 αποκεφαλιστές του ISIS ελεύθερους! (Βίντεο)

ISIS

Ανεπανόρθωτες θα είναι οι συνέπειες από την τουρκική εισβολή στη Συρία, όπως επεσήμανε και ο Ιωάννης Μάζης με τη σειρά του, μιλώντας στο «Μεσημέρι και Κάτι».

Ο καθηγητής γεωπολιτικής σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι σε «λίγο θα δούμε περίπου 12 χιλιάδες αποκεφαλιστές του ISIS, από τους οποίους οι μισοί θα στηρίζουν το “θεάρεστο” έργο του τουρκικού στρατού και άλλοι ως υποψήφιοι εγκληματίες [θα κινηθούν] προς Ελλάδα και Ευρώπη». Τα υπόλοιπα κράτη, ωστόσο, έχουν κλείσει τα σύνορά τους, επεσήμανε ο κ. Μάζης και είπε ότι οι μόνοι που θα τους δεχθούν θα είναι η Ελλάδα και η Κύπρος.

«Πούτιν και Τράμπ συναγωνίζονται ποιος θα είναι πιο «ευαίσθητος» στις αιμοσταγείς επιδιώξεις της Τουρκίας.

Απ’ την άλλη, τα διεθνή όργανα που υποτίθεται συντάσσονται με το διεθνές δίκαιο, εκφράζουν την ανησυχία τους, ενώ οι άνθρωποι δολοφονούνται κι ενώ το αίμα κυλάει», είπε ο κ. Μάζης.

Αναφορικά με το πώς μπορεί να παρέμβει η Ευρώπη σ’ όλο αυτό που εκτυλίσσεται, ο καθηγητής είπε πως, αν θέλει να γίνει αποτελεσματική, θα πρέπει να κάνει ένα πράγμα: «αφού παίρνει τόσα χρήματα η Τουρκία απ’ αυτούς, θα πρέπει να επιβάλει στην Τουρκία να καταγράφει και να ταυτοποιεί μέσω ταξιδιωτικών εγγράφων τους πρόσφυγες και να μην τους πετάει στη θάλασσα».

Πηγή

Loading...

Δείτε Επίσης

Σοκαριστικό: Τούρκοι στρατιώτες φοράνε ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ σε Κούρδους αιχμαλώτους, όπως έκαναν οι Κούρδοι και οι Δυτικοί στα αδέρφια των τούρκων του ISIS!!!

GPapado

Τρομακτική προειδοποίηση Κούρδων σε Ευρώπη και Δύση: «Όταν η Τουρκία χρησιμοποιήσει…» (Φώτο)

GPapado

Αμερικανοί σε Ερντογάν: «Εσυ τους χρηματοδοτείς» – Στημένη στον τοίχο και με έγγραφα η Τουρκία!

GPapado

Αποκάλυψη – σοκ: Διακινητής από την Ελλάδα στέλνει τζιχαντιστές στην Ευρώπη

GPapado

Εφιαλτική αποκάλυψη της Al-Watan: «2.000 τζιχαντιστές έτοιμοι να περάσουν στην Ελλάδα» – «Κάποιοι έχουν ήδη φτάσει»

GPapado

Δύο τζιχαντιστές βιντεοσκόπησαν τη στιγμή που τους έκανε κομμάτια συριακή οβίδα (Βίντεο)

GPapado