Ελλάδα

Απαγορεύουν την λιτανεία της εικόνας του Αγίου Δημητρίου, αλλά επιτρέπεται οι Πακιστανοί στο κέντρο για δική τους γιορτή!

Απαγορεύουν την λιτανεία της εικόνας του Αγίου Δημητρίου, αλλά επιτρέπεται οι Πακιστανοί στο κέντρο για δική τους γιορτή!

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς σε ποια χώρα ζει. Από τη μια απαγορεύουν τη συμμετοχή πιστών στη Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και από την άλλη Πακιστανοί κατεβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας εορτάζοντας τη γέννηση ενός δικού τους προφήτη!

Πρόκειται για δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που καταδεικνύουν ότι η χώρα έχει πλέον αλλάξει πρόσωπο, ύφος και ήθος.

Κανείς δεν γνωρίζει τι είναι ακριβώς αυτή τη στιγμή ή σε τι θα μετεξελιχθεί , αλλά η μεταμόρφωση είναι γρήγορη και χωρίς επιστροφή.

Η θρησκευτική πομπή των Πακιστανών έγινε κανονικά σε  μια Αθήνα, που κανείς δεν αναγνωρίζει πλέον ως την  άλλοτε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους.

Έτσι η πομπή για τον προφήτη των Πακιστανών  πραγματοποιήθηκε κανονικά (επιστρέψαμε δηλαδή στην κανονικότητα) και ξεκίνησε από την πλατεία Κοτζιά (ίσως είναι ώρα να αλλάξουμε και το όνομα στην πλατεία σε κάτι ποιο μουσουλμανικό) και κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος.

 

Την ίδια περίπου ώρα στην Άγκυρα ειδικές δυνάμεις από την Τουρκία και το Πακιστάν πραγματοποιούσαν κοινή εκπαίδευση και επίδειξη!

 

Πηγή: Απαγορεύουν την λιτανεία της εικόνας του Αγίου Δημητρίου, αλλά επιτρέπεται οι Πακιστανοί στο κέντρο για δική τους γιορτή!

Σχετικά Άρθρα

Απ.Βανταράκης: Η “επιτροπή” πειθάρχησε σε πολιτικές επιλογές, χωρίς επιστημονική βάση και έχουν ευθύνη για όλες τις επιλογές

HellasVoice

Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο: Έρχονται επικίνδυνες καταιγίδες

HellasVoice

Στα λευκά «ντύθηκε» το Σύνταγμα (βίντεο)

HellasVoice

Καιρός Πέμπτης: Ήλιος με τσουχτερό κρύο σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα βρέχει

HellasVoice

Καιρός Σαββάτου: Άστατος και πάλι ο καιρός – Δείτε που θα εκθηλωθούν τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα

HellasVoice

«Επιχειρηματικά Πάρκα»: Σε δημόσια διαβούλευση έως τις 2 Σεπτεμβρίου το νομοσχέδιο

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα