Πολιτική

Δημοσκόπηση ΦΩΤΙΑ «καίει» τον Μητσοτάκη! Το 67% των Ελλήνων γυρίζει την πλάτη στην κυβέρνηση!

Δημοσκόπηση ΦΩΤΙΑ «καίει» τον Μητσοτάκη! Το 67% των Ελλήνων γυρίζει την πλάτη στην κυβέρνηση!

Αρνητικά τάσσεται η κοινή γνώμη στους χειρισμούς της κυβέρνησης στο Ουκρανικό ζήτημα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue, το 67% των πολιτών είναι αντίθετοι στην αποστολή πολεμικού υλικού και τάσσονται υπέρ της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η αμφισβήτηση πλέον στους κυβερνητικούς χειρισμούς και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πέρα από έκδηλη δείχνει να αυξάνεται εκθετικά. Η απόφαση για στήριξη της Ουκρανίας με αποστολή πολεμικού υλικού ανήκει αποκλειστικά στον ίδιο, αφού απεδείχθη πως εκτός από τους έτερους πολιτικούς αρχηγούς, ούτε ο Υπουργός Εξωτερικών γνώριζε την κίνηση αυτή. Κίνηση που άναψε φωτιές στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας καθώς οδήγησε ξεκάθαρα μαζί με άλλους πολλαπλούς λάθος χειρισμούς σε κρίσιμα ζητήματα, στην κατακόρυφη πτώση της δημοτικότητας της κυβερνώσας παράταξης.

Ουδείς όμως από τους κοινοβουλευτικούς πολιτικούς αρχηγούς φάνηκε να λαμβάνει ξεκάθαρη θέση στο Ουκρανικό. Ο μοναδικός που βρήκαμε να μιλά από την αρχή και ξεκάθαρα για ανθρωπιστική βοήθεια και όχι για πολεμική στήριξη, είναι ο εξωκοινοβουλευτικός Φαίδων Βόβολης, Επικεφαλής της παράταξης “Ελεύθεροι Ξανά”.

-ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ- 

Φαίνεται λοιπόν πως μάλλον ένας πολιτικός αρχηγός που δεν βρίσκεται ακόμη στη βουλή, έχει την ικανότητα να αφουγκράζεται τους Έλληνες σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί του.

Κύκλοι μιλούν για αύξηση του ποσοστού του κινήματος του γνωστού καρδιολόγου, σε βαθμό που προκαλεί ανησυχία όχι μόνο στην κυβέρνηση, μα στο δεύτερο και το τρίτο κόμμα, τα οποία επί της ουσίας ακολουθούν τη γραμμή Μητσοτάκη. Δημοσκοπήσεις από πρεσβείες δίνουν στο κίνημα του Φαίδωνα Βόβολη μέχρι και… διψήφια ποσοστά, δείχνοντας έτσι την ανάγκη της Ελληνικής κοινωνίας να απαγκιστρωθεί από ό,τι δεν λειτούργησε…

Μένει να το δούμε στην κάλπη… Σύντομα…

Σχετικά Άρθρα

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Αναστολή της διαδικασίας Πειθαρχικής Δίωξης του Επικεφαλής του κινήματος από τον ΙΣΑ

newsroom

Εκκενώθηκε το Υπουργείο Οικονομικών έπειτα από κρούσμα κορωνοϊού – Θα γίνει απολύμανση στους χώρους

HellasVoice

Οι βασικές προβλέψεις του ν/σ για την εργασία: 17 ερωτήσεις-απαντήσεις

HellasVoice

Δένδιας: Η τουρκική παραβατικότητα επί τάπητος στο Συμβούλιο της ΕΕ

HellasVoice

Σάββατο στις 10 το πρωί το διάγγελμα του Κ.Μητσοτάκη για τις νέες απαγορεύσεις

HellasVoice

Κομισιόν: Περιμένουμε μια ειρηνική λύση με το ελληνοτουρκικό στη Μεσόγειο

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα