Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ. – Ιεράπετρα: Αλλεπάλληλες διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα

ΕΛ.ΑΣ. – Ιεράπετρα: Αλλεπάλληλες διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα

Το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας και η Σήμανση, ερευνούν 10 τουλάχιστον περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών που έχουν καταγραφεί στην τοπική κοινότητα Αγίου Ιωάννου, στη Βαϊνιά, στις Μπουντουλες, στις Εργατικές κατοικίες, και στη Γρα Λυγιά. Μικροκλοπές, μάλλον από σπείρες νεαρής ηλικίας, έχουν καταγραφεί και μέσα στην πόλη της Ιεράπετρας.

Το Σάββατο από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής διέρρηξαν ένα εξοχικό κέντρο στη Βαϊνιά, σπάζοντας με επαγγελματικό τρόπο την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου και αφαιρώντας 1.500 ευρώ και μερικά μπουκάλια ουίσκι. Στον ίδιο οικισμό διέρρηξαν ένα ακόμα σπίτι και επίσης άλλο ένα στις Μπουντούλες, από όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και τηλεοράσεις.

Σε κάθε περίπτωση οι άνδρες της Σήμανσης προσπάθησαν να βρουν τα δαχτυλικά αποτυπώματα των δραστών που θα πρέπει να είναι πάνω από δύο και χρησιμοποιούν τσιλιαδόρο, ενώ λέγεται, ότι σε αυτή την οργανωμένη σπείρα, υπάρχει και άρωμα γυναίκας.

Μετά τις διαρρήξεις και τις κλοπές σε Άγιο Ιωάννη, Φέρμα, Κουτσουνάρι και Βαϊνιά, οι συμμορίες χτύπησαν τη νύχτα της Παρασκευής από τις 21:00 έως τις 23:15 σε σπίτι στην περιοχή της Καλλιθέας (Εργατικές Κατοικίες) βόρεια της Ιεράπετρας και τη νύχτα του Σαββάτου επέστρεψαν για να συνεχίσουν τις διαρρήξεις που είχαν προγραμματίσει στην τοπική κοινότητα Αγίου Ιωάννου, στον οικισμό της Βαϊνιάς και στις Μπουντούλες, που έχουν γίνει στόχος από πέρυσι.

Από το σπίτι νεαρού γεωπόνου όπου μπήκαν την περασμένη Παρασκευή πήραν χρυσαφικά αξίας περίπου 3000 ευρώ και εξαφανίστηκαν όταν άκουσαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να επιστρέφει με το δίκυκλο του.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ. – Ιεράπετρα: Αλλεπάλληλες διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα

Σχετικά Άρθρα

Συναγερμός σε σχολεία: Πήγαν εκδρομή και επέστρεψαν με κρούσματα

HellasVoice

Lockdown: Πώς θα δουλέψουν τα δικαστήρια μέχρι τέλος του μήνα;

HellasVoice

Έγκλημα στη Ρόδο: Ξεσπάει η πρώην του δράστη – «Θα μπορούσα να ήμουν στη θέση της – Ήταν βίαιος και χειριστικός»

HellasVoice

Ολυμπιακοί Αγώνες- Πόλο: Ασημένιο η Ελλάδα – Πάλεψε ηρωικά αλλα ηττήθηκε από την Σερβία με 13-10

HellasVoice

Ιωάννης Μάζης: «Δεν θα υπάρχουμε σε λίγο αν συνηθίσουμε»!

HellasVoice

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Γραφείο ενημέρωσης για συγγενείς ασθενών με Covid

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα