Πολιτική

Ελεύθεροι Ξανά: Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με τον ευτελισμό του ΑΠΕ

Ελεύθεροι Ξανά: Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με τον ευτελισμό του ΑΠΕ

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με τον ευτελισμό του ΑΠΕ.

Ο νυν Πρωθυπουργός με την εκλογή του το 2019, έλαβε υπό την εποπτεία του εκτός από την ΕΥΠ, και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η τοποθέτηση του κ. Περδικάρη ως Επικεφαλής του ΑΠΕ, κρίθηκε όχι με βάση τα προσόντα, καθότι ερχόταν δεύτερος, μα από την συνέντευξή που δίδεται στο πλαίσιο της πρόσληψης.

Η επιστολή κόλαφος της ΕΣΗΕΑ, που περιγράφει το καθεστώς απολυταρχισμού και λογοκρισίας με βάση το οποίο λειτουργεί το ΑΠΕ, δείχνει ξεκάθαρα την μεροληψία με βάση την οποία κινείται η ηγεσία του Πρακτορείου.

Οι τακτικές του κ. Περδικάρη και των εντολέων του, διασύρουν όχι μόνο τη χώρα μας διεθνώς, μα παραβιάζουν απερίγραπτα την Ελευθερία του Τύπου, δικαίωμα το οποίο η χώρα μας οφείλει πρωτίστως να διαφυλάττει.

Όσο για το ασυμβίβαστο που καταλογίζεται στον κ. Περδικάρη, εμφανίζοντάς τον να αρθρογραφεί σε φιλοκυβερνητικό ειδησεογραφικό portal, αναμένουμε τις απαντήσεις του ιδίου. Η αποκλειστική συνεργασία που προαπαιτεί η θέση του Επικεφαλής του ΑΠΕ, όταν παραβιάζεται, αποτελεί όχι μόνο θέμα της Δικαιοσύνης με καταδίκη για τον παραβάτη, μα απόλυτο ευτελισμό της Ελευθεροτυπίας.

Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον νυν Πρωθυπουργό της χώρας. Οι Εθνικές Υπηρεσίες Πληροφοριών και το Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν επιτρέπεται να ευτελίζονται με τρόπο που τα καθιστά όργανα κομματικού οφέλους.

Σχετικά Άρθρα

Ιταλός φαρσέρ «πέθανε» τον Α. Σαμαρά μέσω fake λογαριασμού του Α. Σκέρτσου

HellasVoice

‘Φωτιά” το Twitter του Φαίδωνα Βόβολη – Τί έγραψε για τη ΝΔ – Δείτε τα σημερινά tweets του Επικεφαλής του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά

newsroom

Βουλή: Με 187 «ναι» η Προανακριτική Επιτροπή για τον Νίκο Παππά

HellasVoice

ΝΑΤΟ προς Έλληνες: Τερματίστε τις σχέσεις σας με τη Ρωσία

HellasVoice

Χ.Παππάς: Παραμένει ασύλληπτος εδώ και μήνες – Σενάριο ότι βρίσκεται σε μοναστήρι στη Σερβία

HellasVoice

ΣΥΡΙΖΑ: Οι απίστευτοι διάλογοι Καμμένου – Παπαγγελόπουλου μπροστά στον Τσίπρα!

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα