Πολιτική

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Ανακοίνωση για την επιστολή του Πρωθυπουργού στην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Ανακοίνωση για την επιστολή του Πρωθυπουργού στην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του δυναμικού πολιτικού κινήματος Ελεύθεροι Ξανά, του διακεκριμένου καρδιολόγου Επικεφαλής κ. Φαίδωνα Βόβολης σχετικά με την επιστολή του Πρωθυπουργού στην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με επιστολή του στην πρόεδρο του ευρωπαϊκού συμβουλίου κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο πρωθυπουργός της χώρας, ζητά εμμέσως πλην σαφώς τον αποκλεισμό των πολιτών άνω των 60 ετών από το να ταξιδεύουν εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν δεν έχουν πραγματοποιήσει την τρίτη δόση του εμβολίου.

Ο άνθρωπος που κορόιδεψε τους Έλληνες πολίτες, με τους έντονους ισχυρισμούς του πως τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, συνεχίζει τον άμεμπτο εμπαιγμό, θέτοντας ως προϋπόθεση την τρίτη δόση του εμβολίου.

Ισχυριζόταν πως με τις δύο δόσεις θα επιτευχθεί ανοσία…

Υποσχόταν κανονικότητες και ονόμασε την επιχείρηση μαζικού εμβολιασμού πληθυσμού επιχείρηση “Ελευθερία”. Μία Ελευθερία που όχι μόνο δεν ήρθε ποτέ, μα συνεχίζει να κρατά υπό την “ομηρία” της χιλιάδες πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν.

Όταν οι αποφάσεις λαμβάνονται από ανθρώπους που είναι παντελώς άσχετοι με την ιατρική, όταν σκευάσματα που δεν έχουν δοκιμασθεί σε βάθος χρόνου για την αποτελεσματικότητά τους προωθούνται ως πανάκεια για μία ξεκάθαρα υγειονομικοπολιτική κρίση, το συμπέρασμα είναι ένα.

Πολιτικαντισμός και ψεύτικες υποσχέσεις υπό την μορφή απειλών και τιμωρητικής πολιτικής, αποτελούν τον μανδύα προσώπων ανίκανων να οδηγήσουν τη χώρα στην έξοδο την κρίσης.

www.eleutheroixana.gr

Σχετικά Άρθρα

Χαμός στη Βουλή! Νάντια Γιαννακοπούλου για Κεραμέως: «Θα τη σκίσω» – Βίντεο

HellasVoice

“Δυναμικές λύσεις” στην κρίση του Oruc Reis δεν είναι επιλογή της κυβέρνησης – Τι πρόταση απέρριψε

HellasVoice

Χρυσοχοΐδης: Βήμα – βήμα ξεβρωμίζουμε την κοινωνία από το έγκλημα

HellasVoice

Δένδιας στο Φόρουμ Φιλίας: Μας ενώνει η απειλή της Τουρκίας στη Μεσόγειο

HellasVoice

Μητσοτάκης: Πριν ανοίξουν τα σχολεία θα γίνουν μαζικά τεστ σε μαθητές

HellasVoice

Μητσοτάκης: Κέρδισαν το στοίχημα η Ελλάδα και Κύπρος της πρώτης φάσης του Covid-19

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα