Hellas Voice
Πολιτική

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Απαντήσεις στις δημόσιες ανοησίες των εχθρών του λαού μας

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Απαντήσεις στις δημόσιες ανοησίες των εχθρών του λαού μας

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης δίνοντας απαντήσεις στις δημόσιες ανοησίες των εχθρών του λαού μας και παράλληλα δηλώνοντας στήριξη στις σημερινές κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

Τις προηγούμενες ημέρες, ακούσαμε απαράδεκτες δηλώσεις από την ΠτΔ, τον νυν πρωθυπουργό και υπουργούς της κυβέρνησής του.

Για τις δηλώσεις της ΠτΔ σχετικά με την επιρροή ανεμβολίαστων ανθρώπων σε εμβολιασμένους και την επικινδυνότητα στην δημόσια υγεία. Η κ. Σακελλαροπούλου ΔΕΝ μπορεί να ανακατεύεται με ιατρικά θέματα που δεν κατέχει. Ουδείς εμβολιασμένος άνθρωπος επηρεάζεται από ανεμβολίαστο. Πρόσωπο με το αξίωμα της Προέδρου της Δημοκρατίας δεν μπορεί να διαδίδει ιατρικές ανακρίβειες που αγγίζουν τα όρια ανέκδοτου. Εκθέτει το αξίωμά της.

Για τις δηλώσεις του υπουργού ανάπτυξης & επενδύσεων. Μέσα από τα ΜΜΕ δήλωσε πως το χειμώνα δεν θα μπαίνει μή εμβολιασμένος στα μαγαζιά. Οι Ελεύθεροι Ξανά απαντούν ως εξής: Ουδέποτε ερωτήθη ένας άνθρωπος ο οποίος ανήκει σε μία κυβέρνηση που ως το Χειμώνα δύσκολα θα κατέχει τη διακυβέρνηση της χώρας. Να προσέχει λοιπόν τί λέει για το διαχωρισμό των ανθρώπων. Με τα διχαστικά λεγόμενά του, εκφοβίζει εργαζομένους, δείχνοντας πως δυνητικά δίδεται η ευκαιρία σε επιχειρηματίες να απολύουν εργαζομένους αν είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία! Να αφήσει λοιπόν τις ακροδεξιές φασιστικές θεωρίες, που διαδίδουν ανόητες ιατρικές ανακρίβειες, αποκαλώντας επικίνδυνους ανθρώπους για τη δημόσια υγεία, για μία νόσο θνητότητας 0.2%.

Για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού επί του χαρακτηρισμού ως μεγάλο επίτευγμα η σύντομη εύρεση σκευάσματος. Κ. Μητσοτάκη, είναι επίτευγμα αλλά όχι για να δοθεί στον κόσμο! Το σκεύασμα είναι σε πειραματικό στάδιο -φάσης ΙΙΙ- και επουδενί δεν νοείται να υποχρεώνετε τον κόσμο. Είναι ανεπίτρεπτο ένας άνθρωπος με παντελή απουσία ιατρικών γνώσεων, να μιλά για ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και υποχρεωτικότητες σε ένα νέο ιατρικό σκεύασμα. Πόσο μάλλον όταν κατέχει και το αξίωμα του νυν πρωθυπουργού της χώρας.

Για τις απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων σε ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ – ΕΚΑ. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο εργασιακό σχέδιο Χατζηδάκη. Οι Ελεύθεροι Ξανά αντιδρούμε έντονα στην εργασιακή λαιμητόμο του απαράδεκτου Χατζηδάκη!Διατηρούμε τα κεκτημένα των εργαζομένων. Απαιτείται συμμετοχή όλωνσήμερα στις απεργίες-πορείες.

Είναι λοιπόν εμφανές πως η νυν κυβέρνηση πιέζει πολύ και όχι για ιατρικό λόγο. Οι εμβολιασμοί τους δεν πέτυχαν. Εκμεταλλεύτηκαν ιατρούς για πολιτικές σκοπιμότητες. Δωροδοκούν επιχειρηματίες με τακτικισμό που πρόδηλα στόχο έχει τον περαιτέρω κοινωνικό διχασμό ως έμμεση υποχρεωτικότητα εμβολιασμού! Η τακτική τους είναι ανήθικη και θα λάβει την ανάλογη τιμωρία από τους πολίτες. Οι Ελεύθεροι Ξανά καταδικάζουν τις τακτικές των εχθρών του λαού μας και στηρίζουν την ηθική σε κάθε τομέα της ανθρώπινης ζωής και δραστηριότητας.

www.eleutheroixana.gr

Σχετικά Άρθρα

Επικοινωνία Δένδια με τον ΥΠΕΞ του Ισραήλ – Τι συζήτησαν

HellasVoice

Ομολογία της Ελληνικής Κυβέρνησης: »Το Oruc Reis έχει κάνει έρευνες»!

HellasVoice

Το ατόπημα της Σακελλαροπούλου στην ορκωμοσία των νέων υπουργών

HellasVoice

«Αντάρτικο» Πολάκη ενάντια στο lockdown: Διοργάνωσε γλέντι & το δημοσιοποίησε- «Τσογλ@α, δεν θα σταματήσουμε να ζούμε»

HellasVoice

Ο Γεωργιάδης στηρίζει Μενδώνη: Την μισούν γιατί ξεκόλλησε το Ελληνικό

HellasVoice

Έλυσε τα προβλήματα τουρισμού ο Χ.Θεοχάρης: Θέλει να κάνει την Ελλάδα plastic-free (βίντεο)

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα