Πολιτική

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Μεγαλειώδης η συγκέντρωση της 24ης Ιουλίου στην Ομόνοια για την γιορτή της Δημοκρατίας

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Μεγαλειώδης η συγκέντρωση της 24ης Ιουλίου στην Ομόνοια για την γιορτή της Δημοκρατίας

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης σχετικά με την μεγαλειώδη συγκέντρωση της 24ης Ιουλίου στην Ομόνοια για την γιορτή της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Πάνω από 45.000 Έλληνες γιόρτασαν χθες τη Δημοκρατία ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του κ. Φαίδωνα Βόβολη. Η ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Ομονοίας ήταν για μία ακόμη φορά μία ηχηρότατη απάντηση του Ελληνικού λαού στο καθεστώς ανελευθερίας που η νυν κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλλει. Η πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε στις 19:00 από την Πλατεία Ομονοίας, έληξε στην Πλατεία Συντάγματος, με την ομιλία του Επικεφαλής του κινήματός μας κ. Φαίδωνα Βόβολη καθώς και άλλων εκπροσώπων και ήταν καθ’ όλα ειρηνική.
Την ίδια ώρα που στο Προεδρικό Μέγαρο ελάμβαναν χώρα φιέστες και πραγματοποιούνταν βραβεύσεις στελεχών φαρμακοβιομηχανιών, η Ελλάδα πλημμυρίζοντας τους δρόμους της Αθήνας, αντιστέκεται ειρηνικά σε οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα, εκβιασμό, εκφοβισμό και κοινωνικό διαχωρισμό.
Οι χιλιάδες Έλληνες που διαδήλωσαν για μία ακόμη φορά, δεν είναι ούτε “αρνητές” του ιού, ούτε “αρνητές” της πανδημίας, ούτε “αρνητές” του ορθολογισμού και ασφαλώς δεν είναι “αρνητές” των επιστημονικών δεδομένων, όπως κάποια χορηγούμενα τηλεοπτικά κανάλια ισχυρίζονται. Οι χιλιάδες Έλληνες ενώνονται απέναντι σε κάθε είδους φασιμό, καταδικάζοντας κάθε φαινόμενο εκβιασμού, υποχρεωτικοτήτων, τρομοκρατίας και διχασμού.
Τέλος, ο κ. Φαόδων Βόβολης, αφού ενημερώθηκε σχετικά με περιστατικό που εσυνέβη χθες βράδυ μετά το πέρας της εκδήλωσης και αφορά ρίψη χημικών σε σταθμό του Μετρό, καταδίκασε το περιστατικό χαρακτηρίζοντας το ως “δολοφονική απόπειρα” και εξέφρασε την πρόθεση να διερευνήσει το εν λόγω συμβάν ώστε να ζητηθούν επίσημα ευθύνες.
“Ο αγώνας των Ελλήνων για ελευθερία μόλις ξεκίνησε”.

Σχετικά Άρθρα

Περιφέρεια Αττικής για Ριζούπολη: «Είναι κλειστόν λόγω διακοπών»

HellasVoice

Κικίλιας: Ο εμβολιασμός είναι μια πρωτοφανής υγειονομική άσκηση – Θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω

HellasVoice

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης / Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου

newsroom

Ντόροθι Σι: Παίρνει τη θέση του Πάιατ στη πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα

HellasVoice

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Ελεύθερων Ξανά από τον Τομέα Υγείας

newsroom

Παναγιώτης Λαφαζάνης: Προ των πυλών το νέο κόμμα – Συνεργασία και με Ζωή Κωνσταντοπούλου;

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα