Κόσμος

Έλον Μασκ: «Είχα σοβαρές παρενέργειες από το mRNA εμβόλιο κατά Covid – Φοβάμαι για μόνιμη ζημιά στην υγεία μου»

Έλον Μασκ: «Είχα σοβαρές παρενέργειες από το mRNA εμβόλιο κατά Covid – Φοβάμαι για μόνιμη ζημιά στην υγεία μου»

Με δημόσια παρέμβαση του ο δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ αποκάλυψε πως είχε πολύ σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο κατά του Covid-19

και ειδικότερα στην δεύτερη δόση, η οποία έγινε με mRNA εμβόλιο (η πρώτη δεν ήταν) και ότι φοβάται πως «μπορεί να έχει μόνιμη βλάβη στην υγεία» του.

Όμως η καταγγελία του δεν σταμάτησε εκεί καθώς είπε πως και ο ξάδερφός του ο οποίος είναι νέος και απόλυτα υγιής, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, με σοβαρά συμπτώματα μυοκαρδίτιδας!

Ο Έλον Μασκ, απαντώντας σε ανάρτηση χρήστη του Twitter η οποία αναφερόταν στα στοιχεία του CDC για τις παρενέργειες των εμβολίων, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος αντιμετώπισε σοβαρές παρενέργειες έπειτα από τη δεύτερη δόση εμβολίου mRNA.

«Για αρκετές ημέρες ένιωθα ότι θα πεθάνω», έγραψε χαρακτηριστικά. «Ελπίζω πως δεν θα έχω μόνιμη βλάβη στην υγεία», συμπλήρωσε.

Ο δισεκατομμυριούχος ισχυρός άντρας της Tesla και πλέον ιδιοκτήτης του Twitter, παρέθεσε και όλο το ιστορικό εμβολιασμού του.

Έγραψε συγκεκριμένα ότι το πρώτο εμβόλιο που έκανε ήταν το Johnson and Johnson, από το οποίο δεν αντιμετώπισε παρενέργειες εκτός από έντονο πόνο στο χέρι, έπειτα εμβολιάστηκε με εμβόλιο mRNA, στην πρώτη δόση δεν είχε παρενέργειες, η δεύτερη δόση όμως του δημιούργησε σοβαρά προβλήματα.

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ – Wall Street Journal σε Τ.Μπάιντεν: «Δεν φταίει ο Β.Πούτιν για τον πληθωρισμό» – Ρεκόρ 40ετίας στην ακρίβεια στις ΗΠΑ

HellasVoice

Κορωνοϊός: 346.000 θάνατοι στην Δυτ. Ευρώπη – 85.000 στην Ανατολική – Που οφείλεται η «χαοτική» διαφορά;

HellasVoice

Ηφαιστειακή έκρηξη πριν από 53.000 χρόνια στον Άρη

HellasVoice

Σουδάν: Νόμος απαγορεύει τις κλειτοριδεκτομές και τους παιδικούς γάμους – Τα ανθρώπινα δικαιώματα νίκησαν

HellasVoice

Δανία: Τα ζευγάρια θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν σχέση για 6 μήνες για να συναντηθούν!

HellasVoice

Copa America: Φίλαθλοι έδωσαν πλαστά τεστ κορονοϊού για να δουν τον τελικό

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα