Κόσμος

Έτοιμοι να πυρπολήσουν πύργους 5G στον Καναδά

Έτοιμοι να πυρπολήσουν πύργους 5G στον Καναδά

Μια “θεωρία συνωμοσίας” που συνδέει το 5G με τον κορονοϊό έχει εξαπλωθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου φέτος. Τον Απρίλιο, πολλοί πύργοι 5G πυρπολήθηκαν από άτομα στη Βρετανία που πίστευαν ότι η ακτινοβολία από τους πύργους συνέβαλε στη διάδοση του COVID-19.

Τώρα η υπηρεσία πληροφοριών του Καναδά προειδοποίησε σε μια νέα εμπιστευτική έκθεση, την οποία αποκαλύπτει το Global News, ότι “βίαιοι εξτρεμιστές θα μπορούσαν να είναι έτοιμοι να επιτεθούν σε πύργους ασύρματης επικοινωνίας 5G”.

“Καθώς οι εταιρείες ξεκινούν την κατασκευή υποδομών 5G με σοβαρότητα, οι εξτρεμιστές από ολόκληρο το εξτρεμιστικό τοπίο του IMV θα μπορούσαν να εμπλακούν σε εμπρησμούς και βανδαλισμούς εναντίον αυτής της υποδομής”, έγραψε η καναδική υπηρεσία πληροφοριών ασφαλείας (CSIS) στην έκθεση.

Η εμπιστευτική έκθεση έρχεται εν μέσω ενός κύματος παραπληροφόρησης περί του COVID-19 που περιστρέφεται γύρω από διαδικτυακά φόρουμ που υποδηλώνουν ότι η τεχνολογία 5G θα μπορούσε να διαδώσει τον ιό.

«Δεδομένης της εξαιρετικής επίδρασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία COVID-19 στη ζωή των ατόμων σε ολόκληρο τον κόσμο, η CSIS έχει επίγνωση ότι ορισμένοι παράγοντες απειλής, σε πολλά τοπία απειλών, μπορούν να επιδιώξουν να επωφεληθούν για να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της CSIS John Townsend.
Το CSIS σημείωσε ότι υπήρξαν λίγα περιστατικά στη χώρα με καταγραφή ζημιών πύργων κινητής τηλεφωνίας. Η πιο σημαντική επίθεση ήταν στο Laval του Κεμπέκ, τον Απρίλιο, όπου ένας πύργος πυρπολήθηκε και υπέστη ζημία ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Στις αρχές Μαΐου, τουλάχιστον έξι πύργοι πυρπολήθηκαν στο Μόντρεαλ.

Πηγή: Έτοιμοι να πυρπολήσουν πύργους 5G στον Καναδά

Σχετικά Άρθρα

Μ.Γκέιτς: «Είναι τρελοί όσοι δεν θέλουν τα εμβόλια – Τα χρηματοδότησε το ίδρυμα μου»

HellasVoice

ΥΠΕΞ Ν.Κουλέμπα: Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφθεί την Ουκρανία

HellasVoice

Συναγερμός στη Γλασκώβη: Πληροφορίες για επίθεση με τραυματίες

HellasVoice

Σλοβένος Πρωθυπουργός : Εάν πέσει το Κίεβο, θα έχουμε θέμα στα Βαλκάνια…

HellasVoice

Μετασχηματισμό ή διάλυση του ΝΑΤΟ θα επιλέξει ο Τραμπ αν επανεκλεγεί;

HellasVoice

Μπιλ Γκέιτς: Ως την άνοιξη θα έχουμε έξι εμβόλια για τον κορoνοϊό

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα