Πολιτική

Φαίδων Βόβολης: «Οι Ελεύθεροι Ξανά θα έχουμε βουλευτή στη Μαγνησία» – Κέρδισε τις εντυπώσεις και τις καρδιές όλων ο Ηγέτης του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά

Φαίδων Βόβολης: «Οι Ελεύθεροι Ξανά θα έχουμε βουλευτή στη Μαγνησία» – Κέρδισε τις εντυπώσεις και τις καρδιές όλων ο Ηγέτης του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά

Την πεποίθηση ότι το κίνημα «Ελεύθεροι Ξανά» θα έχει εκπροσώπηση στη Βουλή και μάλιστα θα βγάλει και η Μαγνησία βουλευτή, δήλωσε από τον Βόλο, όπου βρέθηκε την Παρασκευή, ο επικεφαλής του κινήματος Φαίδων Βόβολης.

Σε δηλώσεις του, ο ίδιος ανέφερε ότι «Ξέρουμε τα προβλήματα της Μαγνησίας. Είναι πολύ σημαντικό το ζήτημα LNG στο λιμάνι. Η προσδοκία μας, δεν είναι απλά να μπούμε στη Βουλή, αλλά να αλλάξουμε το σκηνικό της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά μια συγκυβέρνηση μαζί τους. Θέλουμε μια εθνική πατριωτική κυβέρνηση».

Απέκλεισε συνεργασίες με κόμματα της Βουλής κι όπως είπε «συνεργασία μπορεί να γίνει μόνο με κόμματα όμορα με εμάς εάν κι εφόσον μπουν στη Βουλή», ενώ συμπλήρωσε ότι «αν η Ελλάδα δεν φτιάξει μια ισχυρή εξωτερική πολιτική για να έχουμε μια κυριαρχία στη νοτιοανατολική Μεσόγειο δεν μπορούμε να έχουμε μια ανεξάρτητη χώρα».

Όσον αφορά στο ενεργειακό, όπως είπε «Είναι το θέμα του μέλλοντος. Συζητάμε για πράσινη ενέργεια, δεν θέλουμε ανεμογεννήτριες, αλλά μόνο στη θάλασσα και θα μας απασχολήσει πολύ».

Τέλος σχολιάζοντας τις προσδοκίες για τη Μαγνησία, δήλωσε «Θα βγάλουμε βουλευτή στη Μαγνησία. Έχουμε άριστους εκπροσώπους, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι και μας ενδιαφέρει η περιοχή, γιατί η Μαγνησία είναι στο κέντρο της Ελλάδος».

Ο κ. Βόβολης μιλώντας στο MYVOLOS.NET είπε τα εξής:

Σχετικά Άρθρα

ΒΟΒΟΛΗΣ ΦΑΙΔΩΝ: ΣΕ ΕΙΡΗΝIΚΗ ΣΥΓΚEΝΤΡΩΣΗ ΕΡΙΞΑΝ ΧΗΜIΚΑ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑIΔΙΑ

newsroom

Πέτσας: “Άμεση καταβολή 300.000 ευρώ σε κάθε σεισμόπληκτο δήμο”

HellasVoice

Ο ΦΑΙΔΩΝ ‘προκήρυξε’ τις ΕΚΛΟΓΕΣ – Η Ελλάδα γίνεται Ελεύθερη Ξανά (video)

newsroom

Αποχώρησε και γύρισε σε χρόνο ρεκόρ στο κόμμα του Βελόπουλου, η Κατερίνα Αλεξοπούλου

HellasVoice

Μενδώνη εναντίον Μπόρις Τζόνσον για τα μάρμαρα του Παρθενώνα

HellasVoice

ΝΑΤΟ προς Έλληνες: Τερματίστε τις σχέσεις σας με τη Ρωσία

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα