Πολιτική

Φαίδων Βόβολης: «Αυτή η κυβέρνηση αυτές τις μέρες σκυλεύει πάνω στο Νίκο Αντωνιάδη»

Φαίδων Βόβολης: «Αυτή η κυβέρνηση αυτές τις μέρες σκυλεύει πάνω στο Νίκο Αντωνιάδη»

Ο Επικεφαλής του νέου δυναμικού πολιτικού κινήματος Ελεύθεροι Ξανά και διακεκριμένος καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης μίλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε γνωστό κοινωνικό δίκτυο στους χιλιάδες υποστηρικτές του και αναφέρθηκε στον αήθη πόλεμο που δέχεται ο δικηγόρος και φίλος του Νίκος Αντωνιάδης από το σύστημα τις τελευταίες μέρες.

Ο βραβευμένος καρδιολόγος αποδεδειγμένα πρώτος από όλους στοχοποιήθηκε από την πολιτική εξουσία και συκοφαντήθηκε όσο κανένας άλλος μέσα από τα συστημικά ΜΜΕ μίλησε για τον γνωστό ποινικολόγο Νίκο Αντωνιάδη τονίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που τον έχει στηρίξει όχι μόνο σαν δικηγόρος του αλλά και ως άνθρωπος και φίλος.

Ο Φαίδων είπε χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος είναι από τα πλέον καθαρά πρόσωπα που έχω γνωρίσει, πιστοποιώ εγώ αυτό που λέω, έχει την υπογραφή την δική μου. Είναι από τους ανθρώπους που πολεμούν, που έχουν βάλει το στήθος τους μπροστά, απρόσκοπτα χωρίς να ζητά ούτε χρήματα ούτε πολιτικές θέσεις, ούτε κάτι άλλο».

«Ο Νίκος Αντωνιάδης έχει από τον Ιούλιο για όσους δεν γνωρίζουν καταθέσει μία τεράστια μήνυση, αυτήν την μήνυση θα πρέπει να την λέμε συνέχεια» και συνεχίζει απευθυνόμενος στην νυν κυβέρνηση λέγοντας: «Είμαστε ένα κράτος δικαιοσύνης ναι ή όχι; Εάν θέλετε, μιλώ στην κυβέρνηση, να αντιμετωπίσετε το Νίκο τότε πάμε στην Δικαιοσύνη, ανοίγουμε τον φάκελο τον τεράστιο με τις 4.311 σελίδες και κρίνουμε εάν αυτός ο άνθρωπος έχει πει κάτι ψεύτικο ή κάτι αληθινό. Θέλουμε μπροστά στα μάτια μας και των ανθρώπων που σας υποστηρίζουν να δούμε όλη την αλήθεια. Θα μας το επιτρέψετε άραγε ή θα βάζετε τα κανάλια σας να κάνουν αυτό που κάνουν πάνω στο Νίκο αυτές τις μέρες; Ξέρετε ο κόσμος πλέον έχει αρχίσει και καταλαβαίνει».

Παρακολουθήστε το σχετικό video του Φαίδωνα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Επικεφαλής του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά ο κ. Αντωνιάδης σε ένα έκτακτο Live μίλησε στο κοινό παραθέτοντας τα τελευταία γεγονότα σχετικά με την δίωξη του.

Σχετικά Άρθρα

ΜΑΝΤΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ: Κυριάκο, Αλέξη και Γιώργο ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ

newsroom

H Μέρκελ πιέζει για συνδιαχείριση: »Ελλάδα & Τουρκία να ξεκινήσουν τον διάλογο»

HellasVoice

Η πεζοπορία για τον Κώστα Καραμανλή στον Όλυμπο με «εκλεκτή» παρέα και το «ραντεβού» για την επόμενη φορά (φωτο)

HellasVoice

Δήμαρχος Πόρου: Τηρήστε τα μέτρα αλλιώς πάμε για χειρότερα

HellasVoice

Μητσοτάκης: Μέσα Μαΐου η επιστροφή στην κανονικότητα

HellasVoice

Ελευθερία με ΑΝΑΤΡOΠΗ! Ο Φαίδων Βόβολης στο νέο του video δίνει το μήνυμα της Ελευθερίας στους Έλληνες..!

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα