Ελλάδα

Φιλοξενούμενος Κιβωτού: «Οι αστυνομικοί είναι οι καλύτεροι Μασόνοι»

Φιλοξενούμενος Κιβωτού: «Οι αστυνομικοί είναι οι καλύτεροι Μασόνοι»

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανάμεσα στους φιλοξενούμενους της Κιβωτού του Κόσμου και τον Γιώργο Καλλιακμάνη.

Ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανάμεσα στους φιλοξενούμενους της Κιβωτού του Κόσμου και τον Γιώργο Καλλιακμάνη.

Συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη φιλοξένησε στην εκπομπή της τρεις άνδρες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν ως παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου.

Μεταξύ άλλων, οι τρεις πρώην φιλοξενούμενοι της Κιβωτού του Κόσμου αναφέρθηκαν στο πως βίωσαν εκείνοι την περίοδο που ήταν στην δομή, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι και είναι μια έντονη αντιπαράθεση με τον Γιώργο Καλλιακμάνη.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της κουβέντας τους υποστήριξαν για τον πατέρα Αντώνιο: «Είναι ο πατέρας μας και ξέρουμε τον μπαμπά μας, ξέρουμε ότι ο κύριος από ‘δω (σ.σ. Καλλιακμάνης) είναι αστυνόμος και δεν θα κλέψει, κι όμως κλέβει».

«Ποιος το λέει αυτό; Περίμενε. Ποιος λέει ότι οι αστυνόμοι δεν κλέβουν. Υπάρχουν κι αστυνόμοι που κλέβουν. Αλλά η αστυνομία τους βγάζει έξω αυτούς» απάντησε ο κ. Καλλιακμάνης.

Τότε η ένταση της συζήτησης ανέβηκε με τον νεαρό να λέει «οι διοικητές της αστυνομίας μας δίνουν τις καλύτερες δουλειές. Η αστυνομία είναι η καλύτερη. Μασόνοι… life».

από το newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα

ΣΟΚ! Νεκρή πρωτοετής Ελληνίδα ναυτική δόκιμος σε εκπαιδευτικό ταξίδι της Σχολής

HellasVoice

Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν τρύπα σε κτίριο και έκλεψαν κοσμηματοπωλείο

HellasVoice

Ισχυρός σεισμός 5,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τα Αντικύθηρα, αισθητός και στην Αθήνα

HellasVoice

Ντόμινο εξελίξεων μετά τα 110 κρούσματα – «Θα κλιμακωθούν τα μέτρα»

HellasVoice

Δακτύλιος: Επιστρέφει στις 10 Οκτωβρίου – Τι ισχύει με τις άδειες, όρια και ωράρια του Δακτυλίου

HellasVoice

«Λαοθάλασσα» σε πάρτι στο ΑΠΘ! (vid)

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα