Πολιτική

Η Δημοκρατία επιστρέφει – Η Πατρίδα περνά στα καθαρά χέρια του Φαίδωνα Βόβολη – 1ο Συνέδριο του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά

Η Δημοκρατία επιστρέφει – Η Πατρίδα περνά στα καθαρά χέρια του Φαίδωνα Βόβολη – 1ο Συνέδριο του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά

“Χτίζουμε την Ελλάδα από την αρχή… είναι η ώρα η Δημοκρατία να ξαναζήσει στη χώρα της” ήταν ένα από τα μηνύματα που έδωσε μιλώντας στο 1ο τακτικό Συνέδριο του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά”, ο επίσημα πλέον Πρόεδρος, κ. Φαίδων Βόβολης και όπως όλα πλέον δείχνουν, η Πατρίδα περνά στα καθαρά χέρια του Φαίδωνα.

Το γραφείο τύπου του κινήματος εξέδωσε ανακοίνωση σχετική με το Συνέδριο αναφέροντας τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 05 Ιουνίουτο 1ο τακτικό Συνέδριο του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, Athens.

Ακολουθώντας δημοκρατικές διαδικασίες ως το καταστατικό του κινήματος ορίζει, στο Συνέδριο πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία για την Προεδρία από τα μέλη του κινήματος. Ομόφωνα στη θέση αυτή αποφασίστηκε να βρίσκεται ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία, Επικεφαλής, εμπνευστής και ιδρυτής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά”, Φαίδων Βόβολης.

Στο Συνέδριο ορίστηκε επίσης και η Κεντρική Επιτροπή του κινήματος, τα μέλη της οποίας θα είναι διαθέσιμα σε νέα ανακοίνωση. Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής θα ορισθεί σε νέα ημερομηνία και ώρα μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών της.

Ευχαριστούμε τους μαχητές της ενημέρωσης που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον  κΠάρι Κουρτζίδη, Πρόεδρο του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” και του πολιτικού σχηματισμού “Ελληνική Ανατροπή”, τον κ. Κωνσταντίνο Αρβανίτη,  Διδάκτωρ Καρδιολογίας του ΕΚΠΑ και εκπρόσωπο του σχηματισμού ΣΥΝΕΠΕΙΑ που απηύθυναν χαιρετισμό στο Συνέδριο, και τέλος τον κ. Ευάγγελο Γραβάνη, μέλος του τομέα Διεθνών Σχέσεων του ΕΠΑΜ, για την στήριξή τους με την παρουσία τους.

www.eleutheroixana.gr

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης από Καρδίτσα: «Το κράτος θα είναι παρών όταν ο πολίτης το χρειάζεται»

HellasVoice

Ο Ελληνικός λαός γυρίζει την πλάτη στους γνωστούς πολιτικούς ‘μνηστήρες’ – Ποιος είναι ο ‘Οδυσσέας’ που εμπιστεύονται οι Έλληνες;

newsroom

Βουλή: «Ένοχος» ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με 177 «ναι»

HellasVoice

Kassiopi Project – Μητσοτάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η προσέλκυση ξένων επενδύσεων

HellasVoice

Ο Πατέλης προαναγγέλλει «σφαγή» συντάξεων από τον Μητσοτάκη!

HellasVoice

Χαρακόπουλος: Η “Επιτροπή 21” σιώπησε για την επέτειο της Άλωσης της Πόλης

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα