Πολιτική

Η Μάντυ Σεβαστού αποστομώνει το Mega για το συκοφαντικό αφήγημα του προς τον Φαίδωνα Βόβολη

Η Μάντυ Σεβαστού αποστομώνει το Mega για το συκοφαντικό αφήγημα του προς τον Φαίδωνα Βόβολη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΒΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΣ ΤΟΥ ΙΣΑ.
Σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, σχετικό με τον Επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” κ. Φαίδωνα Βόβολη και την κλήση του σε απολογία από το πειθαρχικό συμβούλιο του ΙΣΑ παρακολουθήσαμε πλήθος λαθών και ψευδών ισχυρισμών.
Αναλυτικά, στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρθηκαν:
1. “Ο κ. Βόβολης, καλεί σε συγκεντρώσεις χωρίς μέτρα προφύλαξης.”
ΨΕΥΔΕΣ καθ’ ότι την Παρασκευή 23 Ιουλίου ο κ. Βόβολης σε live video μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook κάλεσε ΔΗΜΟΣΙΑ όλους τους παρευρισκόμενους να τηρήσουν ΚΑΘΕ μέσο προφύλαξης.
2. “Ο κ. Βόβολης χρησιμοποιεί τη ρητορική που έχει καταδικαστεί στη συνείδηση όλων των δημοκρατικών πολιτών.”
ΨΕΥΔΕΣ: Ο κ. Βόβολης χρησιμοποιεί ρητορική ΣΥΜΦΩΝΗ με κάθε δημοκρατική διαδικασία, οι κινήσεις του είναι πάντα σύννομες και με απόλυτο σεβασμό απέναντι στην Πολιτεία, τους πολίτες και την εκτελεστική εξουσία.
3. “Αντιεμβολιαστικά συλλαλητήρια.”
ΨΕΥΔΕΣ. Τα συλλαλητήρια, όπως αναφέρουν εξάλλου και οι επίσημες προσκλήσεις, δεν έχουν σχέση με αντιεμβολιαστικά κινήματα. Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ κατά των υποχρεωτικοτήτων, των εκβιασμών και των διαχωρισμών. Αναγράφονται εξάλλου και στα πανό που δείχνουν οι εικόνες του εν λόγω ρεπορτάζ.
4. Λογίδριο κ. Βασιλακόπουλου:
ΨΕΥΔΕΣ. Δείχνει πως είτε έχει πλήρη άγνοια των λεγόμενων του κ. Βόβολη είτε πλήρη άγνοια από την ιατρική επιστήμη. Αναλυτικά: ο κ. Βόβολης ουδέποτε διέδωσε ψεύδη ή ανακρίβειες και συμπερασματικά οι σκοποί στους οποίους αναφέρεται ο κ. Βασιλακόπουλος πιθανότατα ανήκουν στη σφαίρα της δικής του λογικής και πράττειν. Να του υπενθυμίσουμε πως η άσκηση κριτικής εις βάρος ενός συναδέλφου δίχως να έχει ακούσει την επιχειρηματολογία του είναι άκρως αντιδεοντολογική και ΠΡΟΦΑΝΩΣ καταδικαστέα. Το ίδιο και η μονομέρεια και ο άκρατος φασισμός επιβολής άποψης σε κάθε επιστήμη.
5. “Ο καρδιολόγος δρα ανενόχλητος για μήνες και επιτέλους στις 4 Αυγούστου θα προσέλθει στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΙΣΑ για να δώσει εξηγήσεις για τη δράση του.”
ΨΕΥΔΕΣ. Ο κ. Βόβολης οφείλει να εκφράζει την γνώμη του ως ιατρός με βάση την ιατρική δεοντολογία. Με βάση τον όρκο του Ιπποκράτη, κρίνει και αποφασίζει αν θα συστήσει ή όχι -επουδενί να υποχρεώσει- ένα σκεύασμα του οποίου ακόμη δεν έχει ληφθεί η τελική έγκριση.
6. Λογίδριο κ. Πατούλη:
Απαντώ στον κ. Πατούλη πιθανώς ανορθόδοξα για εκείνον. Με ερωτήσεις:
-Πώς το Πειθαρχικό Συμβούλιο κ. Πατούλη είναι έτοιμο να κάνει τις “παρακάτω” κινήσεις; έγινε κλήση του κ. Βόβολη σε απολογία.
-Πώς δύναται ένα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ πειθαρχικό όργανο όπως αναφέρατε να κάνει παρακάτω κινήσεις άνευ της απολογίας του κ. Βόβολη;
Την απάντησή σας αναμένει ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο Ελληνικός λαός.
6. “Ο γιατρός διαδίδει ψεύδη για την πανδημία”.
Η δημοσιογραφική ομάδα του εν λόγω ρεπορτάζ καλείται να αναφέρει ένα προς ένα τα ψεύδη. Ενημερώνουμε πως αντίστοιχα θα ζητήσουμε παρέμβαση Εισαγγελέα αν δεν αναφερθούν τα “ψεύδη” ένα προς ένα με τις αντίστοιχες τεκμηριώσεις. Η συκοφαντική δυσφήμιση πέρα από όρια, αποτελεί αξιόποινη πράξη.
Ενημερώνουμε λοιπόν το Μεγάλο κανάλι, πως βρισκόμαστε στην διάθεσή τους για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την δράση του Επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” κ. Φαίδωνα Βόβολη, ώστε την επόμενη φορά που θα θελήσουν να παρουσιάσουν κάποιο ρεπορτάζ, να μην εκτεθούν τόσο οικτρά στο Πανελλήνιο. Το πολυπληθές Γραφείο Τύπου του κ. Βόβολη και εγώ προσωπικά, στη διάθεσή τους για κάθε ΟΡΘΗ ενημέρωση.
Ευχαριστώ.

Σχετικά Άρθρα

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Ο πολιτικός αμοραλισμός συνεχίζεται από τα κυβερνητικά μέλη

newsroom

Το ΚΚΕ κάνει λόγο για «συνειδητά εγκλήματα κατά του λαού»

HellasVoice

Συστάθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης στην Καβάλα

newsroom

Άγρια κόντρα Άδωνι–Τζάκρη: «Xορηγός του τουρκικού ΑΕΠ» – «Είσαι ψεύτρα και ασήμαντη»

HellasVoice

Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης για σταδιακό άνοιγμα της αγοράς μετά την Καθαρά Δευτέρα

HellasVoice

Πέτσας προς Τουρκία: Λογικές παζαριού δεν γίνονται δεκτές

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα