Ελλάδα

Καιρός Δευτέρας: Συνεχίζεται ο καύσωνας – Παραμένει η αφρικανική σκόνη

Καιρός Δευτέρας
Καιρός Δευτέρας: Συνεχίζεται ο καύσωνας – Παραμένει η αφρικανική σκόνη

Ο καιρός αύριο θα είναι αίθριος με υψηλές θερμοκρασίας ενώ οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα κυρίως στα κεντρικά και νότια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για αύριο Δευτέρα (18.05.2020) από την ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα.Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις.Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Θρακικό τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 33 και τοπικά στη Μακεδονία έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια.Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια.Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από τα βόρεια, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στις Κυκλάδες.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη η μέγιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 και στα βόρεια έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Καιρός Δευτέρας: Συνεχίζεται ο καύσωνας – Παραμένει η αφρικανική σκόνη

Σχετικά Άρθρα

Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην μέλος του ΔΣ μιλά για δωρεές δεκάδων ακινήτων

HellasVoice

Φαρμακείο έκανε 2.198 καταχωρίσεις rapid test χωρίς να τα είχε προμηθευτεί!

HellasVoice

Εντείνουν τον πόλεμο νεύρων οι Τούρκοι – Μεταφορά 40 τανκς από την Συρία στον Έβρο! (VIDEO)

HellasVoice

Γαύδος: Σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ

HellasVoice

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις! Νέες παραβιάσεις στο Αιγαίο

HellasVoice

Αργίες 2022: Πότε πέφτει η Καθαρά Δευτέρα και το Πάσχα

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα