Υγεία

Καρύδια και μέλι: Οι ευεργετικές ιδιότητες της φυσικής θεραπείας που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας

Καρύδια και μέλι: Οι ευεργετικές ιδιότητες της φυσικής θεραπείας που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα θαυματουργή και φυσική θεραπεία, η οποία είναι απαραίτητη για την υγεία. Αυτό, διότι μπορεί να φανεί χρήσιμη σε διάφορα προβλήματα υγείας. Παρακάτω ακολουθεί η σχετική λίστα με τα προβλήματα υγείας που κάνει καλό η συγκεκριμένη θεραπεία. Αναλυτικότερα:

Ακολουθούν έξι προβλήματα υγείας που κάνει καλό

– Αναιμία – Ετοιμάστε ένα μείγμα από 1/2 κιλό μέλι, 1/2 κιλό θρυμματισμένα καρύδια και τον χυμό ενός λεμονιού. Ανακατέψτε καλά και καταναλώστε 1 κουταλιά, 3 φορές τη μέρα. Τα καρύδια και το μέλι είναι ιδανικά για την αποκατάσταση των εξαντλημένων και αναιμικών ανθρώπων.

– Πονοκέφαλοι – Το μείγμα μελιού και καρυδιών δεν είναι μόνο πεντανόστιμο, είναι επίσης αποδεδειγμένο ότι βοηθά σε θέματα πονοκεφάλων και αϋπνίας.

– Έλκος Στο Στομάχι – Προετοιμάστε γάλα από καρύδια με μέλι. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή – Θα βάλετε 20 γρ. θρυμματισμένα καρύδια σε καυτό νερό, θα τα ανακατέψετε καλά και θα τα σουρώσετε. Στη συνέχεια, θα προσθέσετε στο νερό αυτό 2 κουταλιές μέλι και το γάλα σας είναι έτοιμο. Θα παίρνετε 2-3 κουταλιές, μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα.

Τα υπόλοιπα προβλήματα υγείας που κάνει καλό

– Ανικανότητα – Είναι μια συνταγή από τα παλιά χρόνια: Ανακατέψτε θρυμματισμένα καρύδια με ίση ποσότητα μελιού. Πάρτε 2 κουταλιές αυτού του μείγματος, 2-3 φορές τη μέρα, μισή ώρα μετά από τα γεύματα. Για το επιθυμητό αποτέλεσμα, η θεραπεία πρέπει να λαμβάνεται 20-30 μέρες.

– Υψηλή Αρτηριακή Πίεση – Σε προβλήματα υψηλής αρτηριακής πίεσης, συνιστάται να καταναλώνετε ένα μείγμα 100 γρ. καρυδιών με ίση ποσότητα μελιού καθημερινά, για περίοδο 45 ημερών.

– Υπέρταση & Ανεπάρκεια Σιδήρου – Θα πρέπει να καταναλώνετε ένα μείγμα από 100 γρ. καρύδια και ίση ποσότητα μελιού καθημερινά, για 45 μέρες. Ο συνδυασμός αυτός είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματικός στη θεραπεία της ισχαιμίας. Μια κουταλιά μέλι μαζί με 3-4 καρύδια δεν είναι μόνο απολαυστική, αλλά και μια φυσική θεραπεία για πονοκεφάλους, αϋπνία και σκλήρυνση.

Πηγή: Καρύδια και μέλι: Οι ευεργετικές ιδιότητες της φυσικής θεραπείας που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας

Σχετικά Άρθρα

Τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό ο χυμός καρότου (βίντεο)

HellasVoice

Ο τρόπος που οι γυναίκες παραμένουν νέες

HellasVoice

Ν.Καπραβέλος: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους από 12 ετών – Δεν είναι ατομικό δικαίωμα του καθενός»

HellasVoice

Δ.Κούβελας: «Το mRNA δημιουργεί ακίδες που προκαλούν καρδιοπάθειες και θρομβώσεις»

HellasVoice

Γιατί το έντερό μας είναι ο δεύτερος εγκέφαλος-Επιστημονική εξήγηση

HellasVoice

Μυστικά και κόλπα για να αντιστρέψετε τη βιολογική σας ηλικία

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα