Πολιτική

Κέρδισε την Κορινθία ο Φαίδων στην πολιτική περιοδεία του! VIDEO & ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κέρδισε την Κορινθία ο Φαίδων στην πολιτική περιοδεία του! VIDEO & ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε την επίσκεψή του χθες Σάββατο 12.02.2022, ο Επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” κ. Φαίδων Βόβολης μαζί με στελέχη του κινήματός του στο Λουτράκι και στην Κόρινθο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ο κ. Βόβολης και τα στελέχη του κινήματος, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες του Λουτρακίου και της Κορίνθου, με επιχειρηματίες διαφόρων κλάδων και να αφουγκραστούν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τις πόλεις τους, την καθημερινότητά τους και την Επιχειρηματικότητα.

Στην πλατεία 25ης Μαρτίου στο Λουτράκι, καθώς και στο άγαλμα Πηγάσου στην Κόρινθο, ο κ. Βόβολης παραχώρησε δηλώσεις σε τοπικά μέσα. Επιπροσθέτως, περνώντας τον Ισθμό, ο κ. Βόβολης δήλωσε εκεί τον προβληματισμό του για την επί ένα έτος κλειστή διώρυγα της Κορίνθου, που επιφέρει οικονομική ζημία σε πολίτες, εργαζομένους και επιχειρηματίες της περιοχής, μεταφέροντας τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας και ζητώντας άμεση έναρξη των εργασιών για την επαναλειτουργία της.

Κλείνοντας την επίσκεψη, στο κλειστό γεύμα που ακολούθησε, ο κ. Βόβολης και τα στελέχη του είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους του δημοσιογραφικού, του επιχειρηματικού και του εμπορικού κλάδου.

Ο Επικεφαλής του κινήματος, δεσμεύθηκε πως σύντομα θα επισκεφθεί ξανά την Κόρινθο.

Την επίσκεψη στην Κόρινθο, οργάνωσαν η Τομεάρχης Πολιτισμού του κινήματος και υποψήφια βουλευτής Κορινθίας κ. Μαρία Μπαριτάκη και ο κ. Ιωάννης Σακκάς Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και Υποψήφιος Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Βόβολη στο Λουτράκι:

Δείτε τη δήλωση του κ. Βόβολη στον Ισθμό της Κορίνθου:

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Βόβολη στην Κόρινθο:

Δείτε στιγμιότυπα από την επίσημη επίσκεψη του δυναμικού Επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” κ. Φαίδων Βόβολης μαζί με στελέχη του κινήματός του στο Λουτράκι και στην Κόρινθο.


www.eleutheroixana.gr

Σχετικά Άρθρα

Κάλεσμα Βοβολη στην Ομόνοια ! Ένα μικρό δείγμα για το τι έγινε σήμερα ! Δεν θα το δείξουν τα κανάλια

newsroom

Βουλή: Την άρση ασυλίας δυο βουλευτών αποφάσισε η Ολομέλεια

HellasVoice

ΒΟΜΒΑ! Ο Σημίτης είχε δεχθεί μειωμένη αιγιαλίτιδα ζώνη για Θράκη, Θάσο, Σαμοθράκη!

HellasVoice

Μητσοτάκης: Η ομάδα των 5 που θα αναλάβει τη διαχείριση των 32 δισ. ευρώ

HellasVoice

Με ανέκδοτό απάντησε ο Τσίπρας στον Μητσοτάκη

HellasVoice

Ο Μηταράκης βάζει τέλος στη φιλοξενία ασυνόδευτων ανηλίκων στα αστυνομικά τμήματα

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα