Ελλάδα

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών: Ο τραγουδιστής-χρήστης και ο κουμπάρος-διακινητής

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών: Ο τραγουδιστής-χρήστης και ο κουμπάρος-διακινητής

Για παράβαση του νόμου περί ουσιών κατηγορείται πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος φέρεται να έπαιρνε ναρκωτικά για προσωπική χρήση από τον κουμπάρο του, αρχηγό» κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης και κάνναβης.

Από την έρευνα προέκυψαν ότι τα μέλη του κυκλώματος πραγματοποίησαν τουλάχιστον 750 συναλλαγές, κατά τις οποίες διακινήθηκαν τουλάχιστον 900 γραμμάρια κοκαΐνης και τουλάχιστον 500 γραμμάρια κάνναβης, με κέρδος τουλάχιστον 70.000 ευρώ.

Ο κουμπάρος του τραγουδιστή φέρεται να χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» το σπίτι του στη Βάρη και να παρέδιδε σε καθημερινή βάση κοκαΐνη στους πελάτες σε όλη την Αττική, διακινώντας κάθε εβδομάδα περισσότερα από 50 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η σύντροφος του κουμπάρου του τραγουδιστή είναι επίσης κατηγορούμενη. Φέρεται να συνεργαζόταν στη διακίνηση ναρκωτικών, όπου εκτός από την αποθήκευσή τους είχε και δικό της «πελατολόγιο».

Τα μέλη του κυκλώματος λάμβαναν μέτρα αντιπαρακολούθησης, απέφευγαν τις μεταξύ τους συνομιλίες από «συμβατικές» τηλεφωνικές γραμμές, ενώ προτιμούσαν για τις επικοινωνίες τους διαδικτυακές εφαρμογές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κουμπάρος του τραγουδιστή, εκτός από αρχηγικό στέλεχος της συμμορίας είχε προσπαθήσει να δραστηριοποιηθεί στις απάτες μέσω εικονικών επιχειρήσεων και στην προμήθεια πλαστών ή ακάλυπτων επιταγών σε τρίτους, όπου προμηθευτής και πλαστογράφος των επιταγών ήταν άλλο πρόσωπο (το όνομα του οποίου είναι γνωστό στις Αρχές).

Όπως προέκυψε από την τεχνική και φυσική επιτήρηση, τα μέλη της ομάδας έκαναν 750 συναλλαγές με κέρδος 70.000 ευρώ. Ο τραγουδιστής κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 29 του Ν 4139/2013 «περί εξαρτησιογόνων ουσιών». Ουσιαστικά δηλαδή ήταν ένας από τους πολλούς πελάτες του κυκλώματος.

Σχετικά Άρθρα

Διακοπή στη δίκη Π.Φιλιππίδη: «Δεν μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα» είπε η Κ.Μπακιρτζίδου

HellasVoice

Νέα βόμβα – Ευρήματα φρίκης σε δομή ΑμεΑ: Απέκρυψαν θανάτους παιδιών

HellasVoice

Τροχαίο: Τραγωδία στην ΕΟ Πατρών – Πύργου με νεκρή 17χρονη

HellasVoice

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια την Παρασκευή

HellasVoice

Κρήτη: Τι έγινε με την γυναίκα που της έκαναν κατά λάθος πενταπλή δόση του εμβολίου

HellasVoice

Θεσσαλονίκη: Νέα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – ”Έπεσαν” χημικά, μολότοφ και ξύλο

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα