Κύπρος

Κύπρος – Αβέρωφ Νεοφύτου: «Ενωμένοι συνεχίζουμε όπως αρχίσαμε»

Κύπρος – Αβέρωφ Νεοφύτου: «Ενωμένοι συνεχίζουμε όπως αρχίσαμε»

Ενωμένοι προχωράμε, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ύστερα από συνάντηση το πρωί της Τετάρτης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό.

Η συνάντηση κράτησε σχεδόν δύο ώρες. Ο κ. Νεοφύτου έφτασε στο Προεδρικό γύρω στις 9 το πρωί -ενώ η συνάντηση είχε οριστεί για τις 9 και μισή-και αναχώρησε στις 10 και 45. Μαζί του ήταν οι Χάρης Γεωργιάδης, Παναγιώτης Δημητρίου και Πέτρος Δημητρίου.

Η συνάντηση διευθετήθηκε μετά τις διάφορες τοποθετήσεις περί σκιών στις σχέσεις ΔΗΣΥ-Προεδρικού με αφορμή και δήλωση του κ. Νεοφύτου για την στάση του Προέδρου Αναστασάδη στην προεκλογική εκστρατεία.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος χθες είχε μιλήσει για ενότητα και είχε προαναγγείλει και αποστολή επιστολής στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ η οποία όμως, μετά την σημερινή συνάντηση και τις εκατέρωθεν διευκρινίσεις, δεν θα σταλεί, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σε δηλώσεις εξερχόμενος του Προεδρικού και ερωτηθείς αν έχουν διαλυθεί οι όποιες σκιές υπήρξαν, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι είχε μια μακρά, ειλικρινή και εξαιρετικά παραγωγική συνάντηση με τον ΠτΔ.

Είπε ότι με τον Νίκο Αναστασιάδη τον συνδέουν κοινοί αγώνες μερικών δεκαετιών και μια συνεργασία πάντα με στόχο να βοηθούμε τον τόπο μας.

“Με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη έχουμε και ακόμα ένα κοινό, έχουμε ένα κοινό σπίτι. Τον Δημοκρατικό Συναγερμό και ενωμένοι συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε, μια μάχη που έχει να κάνει με το μέλλον του τόπου μας”, ανέφερε.

Συνέχισε λέγοντας ότι ενωμένοι όλοι μαζί Δημοκρατικός Συναγερμός και Κυβέρνηση θα δώσουν και αυτή τη μάχη “και πιστεύουμε πως ακόμα μια φορά θα κρατήσουμε την Κύπρο στη σωστή πορεία, της σταθερότητας , της ασφάλειας και της ανάπτυξης”.

Σε άλλη ερώτηση για τις σκιές που ο ίδιος είχε πει ότι υπάρχουν, και αν αυτές έχουν ξεκαθαρίσει, απάντησε :

“νομίζω η δήλωσή μου ξεκαθαρίζει τα πάντα, ενωμένοι προχωράμε όπως ξεκινήσαμε”.

Σχετικά Άρθρα

Ούτε οπτικές ίνες δεν αφήνουν οι Τούρκοι να περάσει η Κύπρος από τη ΑΟΖ της

HellasVoice

Η Άγκυρα θα χτίσει στρατιωτικό αεροδρόμιο στα Κατεχόμενα

HellasVoice

Μάζης για το Κυπριακό: «Οδηγούμαστε σε συνομοσπονδία δύο κρατών υποχείρια της Τουρκίας»

HellasVoice

Επικοινωνία Δένδια-Χριστοδουλίδη για Κυπριακό-Ανατολική Μεσόγειο

HellasVoice

Καλίν για το νέο γεωτρύπανο: «Έχουμε πάρει άδεια από την …Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»!

HellasVoice

Κύπρος: Σε εφαρμογή συμφωνία για μη στρατιωτική ανάπτυξη στην περιοχή των βρετανικών βάσεων

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα