Κύπρος

Κύπρος: Πλήρωσε 411.000 ευρώ για να σκοτώσουν… τερμίτες στο σπίτι της!

Κύπρος: Πλήρωσε 411.000 ευρώ για να σκοτώσουν… τερμίτες στο σπίτι της!

Ποσόν 411.000 ευρώ φέρεται να απέσπασε ιδιοκτήτης εταιρείας στη Κύπρο, από γυναίκα η οποία τον είχε καλέσει στο σπίτι της για να εξετάσει φθορές στη ξύλινη δομή της οικίας, οι οποίες όπως της είπε είχαν προκληθεί από τερμίτες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «αφού επιθεώρησε την οικία, της ανέφερε πως διαπίστωσε στις ξύλινες δοκούς της στέγης πολλές εστίες με τερμίτες,

λέγοντας της πως αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο και ότι ήταν θέμα χρόνου να καταρρεύσει ολόκληρη η στέγη της οικίας της και να την καταπλακώσει, αφού οι τερμίτες είχαν εισβάλει σε όλη την οικία ακόμη και μέσα στο έδαφος.

Της ανέφερε ακόμη πως Βέλγοι ερευνητές θα αφιχθούν στην Κύπρο για να ‘ερευνήσουν’ τους συγκεκριμένους τερμίτες που εντοπίστηκαν στην οικία της και ότι η περίπτωση της θα παρουσιαστεί σε ειδικό σεμινάριο στην Ισπανία τον επόμενο χρόνο, στο οποίο θα έπρεπε να παρευρεθεί και η ίδια».

Η γυναίκα φαίνεται πως φοβήθηκε πολύ «και αφέθηκε στις εφιαλτικές διαπιστώσεις» του «ειδικού», ο οποίος της πήρε €411.000 για να εξολοθρεύσει τους τερμίτες.

Η αστυνομία ζήτησε από το δικαστήριο και εξασφάλισε εντάλματα έρευνας τόσο για το σπίτι του υπόπτου όσο και για τα γραφεία της εταιρείας.

Οι δικηγόροι της εταιρείας διαμαρτυρήθηκαν ισχυριζόμενοι ότι παρανόμως κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές από τα γραφεία τους και προσέφυγαν στο Ανώτατο ζητώντας άδεια για κατάθεση αίτησης με στόχο την έκδοση διατάγματος Certiorari ώστε να ακυρωθεί το ένταλμα έρευνας.

Το Ανώτατο έδωσε τη σχετική άδεια και αναμένεται η συνέχεια η οποία όμως δεν αφορά την ουσία της υπόθεσης.

Σχετικά Άρθρα

ΓΓ Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού: Στήριξη στο Στρατηγικό Σχέδιο της Κύπρου

HellasVoice

Κύπρος: Η Βουλή ψήφισε ομόφωνα νόμο για τη μείωση φόρου στα καύσιμα, από την 8η Μαρτίου

HellasVoice

Κύπρος: Τεράστια αεραπόβαση του Ισραήλ – Πρόβα απόκρουσης τουρκικής επίθεσης μαζί με Εθνοφρουρά και ΕΛΔΥΚ

HellasVoice

ΑΕ Λεμεσού: Ανακοινώθηκε ο Κέβιν Μιραλάς!

HellasVoice

Μπόρελ: Η λύση του Κυπριακού χρειάζεται για να βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας

HellasVoice

Ερντογάν: Του γυρίζουν την πλάτη τα τουρκοκυπριακά κόμματα

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα