«Μακεδονία Ξακουστή» – Ο ύμνος της Μακεδονίας σε ένα απίστευτο 4k video

«Μακεδονία Ξακουστή» ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ | ANTHEM OF MACEDONIA, GREECE Εμβατήριο διασκευασθέν από παραδοσιακό Μακεδονικό χορό, το οποίο διατηρεί την μελωδική γραμμή του αλλά έχει έντονη ρυθμική αγωγή και δύναται να παιανίζεται ως εμβατήριο.

Παιανίζετε από όλες τις Στρατιωτικές Μπάντες των Ε.Δ. και δύναται να χρησιμοποιηθεί και από ολιγομελή τμήματα αυτών. Από το 1992 κι έκτοτε παιανίζετε συνεχώς σε εκδηλώσεις ενισχύοντας την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

«Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα, Που έδιωξες τον τύραννο κι ελεύθερη είσαι τώρα. Ήσουν και είσαι Ελληνική, Ελλήνων το καμάρι Κι εμείς θα σ΄ αντικρίζουμε περήφανα και πάλι.

Οι Μακεδόνες δεν μπορούν να ζούνε σκλαβωμένοι, Όλα και αν τα χάσουνε η λευτεριά τους μένει.» Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ | MACEDONIA IS GREECE

Πηγή

Loading...

Δείτε Επίσης

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Στρατοδικείο (!!!) για τον αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή» (Βίντεο & Έγγραφα)

GPapado

Ανεξέλεγκτοι οι Σκοπιανοί πλαστογράφοι: Δεν απέσυραν τους αλυτρωτικούς χάρτες από τα σχολικά βιβλία – «Σφαγείς & ναζί οι Έλληνες»!

GPapado

«Νεκρή» πλέον η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών: Έριξε «βόμβα» ο Ζάεφ – Σκοπιανά ΜΜΕ ταυτόχρονα γράφουν για την «Μακεδονία του Αιγαίου»! (Βίντεο)

GPapado

Εσύ παππού, πολέμησες στον Μακεδονικό Αγώνα;

GPapado

Άγριο «κράξιμο» Τσίπρα μέσα σε αεροπλάνο: «Ξεπούλησες τη Μακεδονία, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή» (Βίντεο)

GPapado

5 αιώνες αδούλωτη η Κοζάνη – Ούτε ένα τζαμί ακόμα και μέσα στη μαύρη σκλαβιά στην πόλη της Μακεδονίας που λευτερώθηκε σαν σήμερα!

GPapado