Μεσσηνία: Πήγαν «δώρο» σανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ οι αγρότες (Βίντεο)

Με φαντασία αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν οι αγρότες. Αυτή τη φορά εκτός από γάλατα έφεραν μαζί τους και σανό…

Τη δεύτερη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας έκαναν σήμερα το μεσημέρι στην πόλη της Καλαμάτας, οι αγρότες της Μεσσηνίας που ενώνουν τις δυνάμεις τους από τις αγροτικές περιοχές του νομού και διαμαρτύρονται για την πολιτική της κυβέρνησης.

Το γάλα έχει πλέον εξευτελιστική τιμή λένε οι αγρότες οι οποίοι έκαναν διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία ενώ πήγαν με… σανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (κεντρική φωτό).

Συγκεκριμένα, περίπου 25 τρακτέρ κι άλλα τόσα αγροτικά οχήματα συμμετείχαν στην πορεία, προερχόμενοι κυρίως από την Μεσσήνη, το Χανδρινού, το Σουληνάρι. Λίγο μετά τις 11.30 το πρωί έφτασαν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας όπου ανέβηκαν επάνω με τα τρακτέρ και πήγαν απέναντι στα γραφεία του ΣYΡIZΑ και πέταξαν σανό.

Στη συνέχεια ξεκίνησε πορεία προς το κτίριο της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας όπου έγινε διαμαρτυρία και για άλλη μια φορά έχυσαν 60 λίτρα γάλα για να διαμαρτυρηθούν για την χαμηλή τιμή του.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας τηλεφώνησε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης και μίλησε με τους αγρότες και κανονίστηκε ραντεβού τις επόμενες ημέρες. Στη συνέχεια ανέβηκαν στον τέταρτο όροφο και παρέδωσαν το ψήφισμα με τα αιτήματα τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκαναν οι εκπρόσωποι των αγροτών στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο αγώνας θα κορυφωθεί και θα κλιμακωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ αναμένονται και μπλόκα σε κεντρικές αρτηρίες, σύμφωνα με το messinialive.gr.

Σχετικά Άρθρα

ΣΟΚ! Πρόβλεψη για εμπλοκή της Ελλάδας σε πόλεμο το 2020 – Τα σενάρια που μπορούν να τον προκαλέσουν

Ραγδαίες εξελίξεις στην Αλβανία: Ο πρόεδρος υπό παραίτηση και ο Ράμα σε νοσοκομείο του Βερολίνου

Αποδεχόμαστε τετελεσμένα σε Αιγαίο & Α. Μεσόγειο – «Βόμβα» Κατρούγκαλου: «Η Τουρκία να μπει στην ενεργειακή εξίσωση!»