Μετεγγραφές φοιτητών: Οι νέες αντιστοιχίες τμημάτων σε ΑΕΙ

Δημοσιοποιήθηκαν οι νέες αντιστοιχίες τμημάτων για τις μετεγγραφές σε ΑΕΙ, ένας παράγοντας που θα επηρεάσει σημαντικά και τη διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών για τις φετινές Πανελλήνιες.

Οι νέες αντιστοιχίες τμημάτων για τις μετεγγραφές στα ακαδημαϊκά ιδρύματα δημοσιεύτηκαν στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, στο οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους.

Το ΦΕΚ αφορά αντιστοιχίες για τις μετεγγραφές φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 σε τμήματα Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών.

Δείτε το ΦΕΚ εδώ

Από τις 4 Ιουλίου 2019 η οριστική υποβολή μηχανογραφικών δελτίων

Υπενθυμίζεται ότι από την προσεχή Πέμπτη, 4 Ιουλίου, οι υποψήφιοι των φετινών Πανελλήνιων εξετάσεων θα μπορούν να προβούν σε οριστικοποίηση της υποβολής του μηχανογραφικού τους.

Η προθεσμία που έχει δώσει το υπουργείο Παιδείας για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων είναι η 15η Ιουλίου 2019. Μετά το πέρας της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτό κανένα μηχανογραφικό.

Σε ό,τι αφορά τις μετεγγραφές και το σχετικό ΦΕΚ, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων θα πρέπει να λάβουν υπόψη για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τις νέες αντιστοιχίες.

Πηγή: Μετεγγραφές φοιτητών: Οι νέες αντιστοιχίες τμημάτων σε ΑΕΙ

Για να μαθαίνετε τα νέα μας και να στηρίξετε την προσπάθεια μας κάντε Like στην σελίδα μας

Σχετικά Άρθρα

Αχαΐα: Πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν από την… κακοκαιρία

HellasVoice

Αχαΐα: Πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν από την… κακοκαιρίας

HellasVoice

Οι καταιγίδες σάρωσαν Αχαΐα-Ναυπακτία – Εγκλωβίστηκαν 1.000 άνθρωποι στην Αχαΐα – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

HellasVoice