Νάνσι Πελόζι: “Θέλω να δω τον Τραμπ στη φυλακή”!

“Δεν θέλω να τον δω να καθαιρείται, θέλω να δω τον Ντόναλντ Τραμπ στη φυλακή”, είπε η επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι.

Σύμφωνα με το Politico, σε μια συνάντηση που είχε, κεκλεισμένων των θυρών, με υψηλόβαθμα στελέχη των Δημοκρατικών, η Νάνσι Πελόζι, δήλωσε ότι θα προτιμούσε να δει τον Τραμπ “στη φυλακή” εάν ηττηθεί στις προεδρικές εκλογές του 2020, παρά να στοχοποιηθεί με την έναρξη της διαδικασίας καθαίρεσής του.

Ορισμένοι Δημοκρατικοί τάσσονται υπέρ της έναρξης διαδικασίας για την παραπομπή του προέδρου των ΗΠΑ σε δίκη με το ερώτημα της καθαίρεσης.

Η πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι είπε, επίσης, ότι καταλαβαίνει τη θέση αυτών των στελεχών, όμως δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να ξεκινήσει μια τέτοια διαδικασία, η οποία ούτως ή άλλως είναι καταδικασμένη να αποτύχει, δεδομένου ότι η Γερουσία ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικάνους. Επιπροσθέτως, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κοινή γνώμη δεν συμφωνεί με αυτήν την κίνηση.

“Συμφώνησαν να διατηρήσουν στο τραπέζι όλες τις επιλογές”, είπε στο Politico μια εκπρόσωπος της Πελόζι, η Άσλι Ετιέν.

Οι Δημοκρατικοί συζητούν ακόμη ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά τους, μετά τη δημοσιοποίηση, στις 18 Απριλίου, της έκθεσης του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Μετά από μακρά έρευνα, ο Μάλερ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε αθέμιτη σύμπραξη μεταξύ του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ και της Μόσχα, όμως από την άλλη δεν απάλλαξε τον πρόεδρο από τις υποψίες περί παρεμπόδισης της δικαιοσύνης”.

Πηγή: Νάνσι Πελόζι: “Θέλω να δω τον Τραμπ στη φυλακή”!

Για να μαθαίνετε τα νέα μας και να στηρίξετε την προσπάθεια μας κάντε Like στην σελίδα μας

Σχετικά Άρθρα

Ντιμιτρόφ: Αν δεν αρχίσουν διαπραγματεύσεις, η ΕΕ θα χάσει κάθε επιρροή στην περιοχή

HellasVoice

Ισραήλ: Πρόστιμο στη Σάρα Νετανιάχου για κρατικές σπατάλες

HellasVoice

«Δάκτυλο» των ΗΠΑ βλέπει το Ιράν πίσω από την επίθεση στα δεξαμενόπλοια

HellasVoice