Νέα πρόκληση: Συνέλαβαν Ελληνοκύπρια μητέρα και την κόρη της στα Κατεχόμενα επειδή φωτογράφιζαν το… σπίτι τους!

Κύπρος κατεχόμενα

Οι κατοχικές αρχές συνέλαβαν δύο γυναίκες 52 και 20 ετών στην περιοχή της Μόρφου. Οι δύο γυναίκες που συμμετείχαν σε εκδρομή, έβγαζαν φωτογραφίες και Τούρκοι ισχυρίστηκαν πως φωτογράφιζαν στρατιωτικές περιοχές.

Οι δύο γυναίκες, έγιναν αντιληπτές, από μέλη της λεγόμενης αστυνομίας των κατεχομένων, τα οποία προχώρησαν στη σύλληψή τους με πρόφαση ότι φωτογράφιζαν στρατιωτική ζώνη.

Σύμφωνα πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, οι δύο γυναίκες φαίνεται να φωτογράφιζαν το σπίτι τους, στο οποίο πλέον διαμένει παράνομα, υψηλόβαθμος στέλεχος των τουρκικών αρχών.

Μάνα και κόρη, μεταφέρθηκαν στις λεγόμενες “φυλακές” των κατεχομένων και αναμένεται αύριο να βρεθούν ενώπιον του λεγόμενου δικαστηρίου των κατεχομένων

Το βράδυ θα κρατηθούν σε κρατητήρια και αύριο θα τις παρουσιάσουν σε λεγόμενο «δικαστήριο» για να αποφασιστεί αν θα κρατηθούν περαιτέρω. Η κυπριακή κυβέρνηση κάνει διαβήματα μέσω του ΟΗΕ για άμεση απελευθέρωση των γυναικών.

Πηγή

Loading...

Δείτε Επίσης

Πάνω από 500 εκκλησίες και 17 μοναστήρια βανδαλίστηκαν στην Κατεχόμενη Κύπρο

GPapado

Επίδειξη ισχύος από τους Τούρκους στα Κατεχόμενα – Προκλητική έπαρση της τουρκικής σημαίας – Στο σημείο ο «πρωθυπουργός» (Φώτο)

GPapado

Αίσχος: Έλληνες γιατροί δήλωσαν συμμετοχή σε Συνέδριο στα κατεχόμενα – Το «παρών» έδωσε και η «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

GPapado

Συγκλονιστικά πλάνα: H στιγμή που 16χρονος Ελληνοκύπριος κατεβάζει τουρκική σημαία στα Κατεχόμενα – Δείτε το βίντεο

GPapado

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΜΜΕ Τουρκίας: «Ελληνοκύπριος κατέβασε την Τουρκική σημαία στα Κατεχόμενα!» – Στήνουν προβοκάτσια;

GPapado

Ντροπή: Πόσα ξόδεψαν οι Ελληνοκύπριοι σε κατεχόμενα και Τουρκία τον Ιούλιο

GPapado