Πολιτική

Νικολέτα Κουλέτσιου: Η καρδιά της γνωστής δημοσιογράφου χτυπάει δυνατά στους ρυθμούς των Ελεύθερων Ξανά!

Νικολέτα Κουλέτσιου: Η καρδιά της γνωστής δημοσιογράφου χτυπάει δυνατά στους ρυθμούς των Ελεύθερων Ξανά!

Ξεκινήσατε την καριέρα σας ως Δημοσιογράφος και διατηρώντας αυτήν την ιδιότητα έχετε στην ιδιοκτησία σας 2 από τα πιο πετυχημένα sites για την διασκέδαση στην Θεσσαλία ενώ παράλληλα έχετε στην συνιδιοκτησία σας και μία διαφημιστική εταιρεία στη Λάρισα.

Η ιδιότητα της δημοσιογραφίας είναι κάτι που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα και της καθημερινότητάς μου. Αγαπώ το επάγγελμά μου γιατί ειμαι ΕΓΩ.

Τo larissorama.gr και το volosevents.gr είναι δημιουργήματα μου καθώς κατασκευάζω και ιστοσελίδες.

To λαρισσοραμα είναι ένας οδηγός διασκέδασης και φαγητού με κυκλοφορία ως διαφημιστικό έντυπο από το 1987 στα περίπτερα και από 2016 το ανεβάσα στο διαδίκτυο. Με σκληρή δουλειά δική μου και του συνεταίρου μου έχει καταφέρει να βγει και πάλι στη πρώτη γραμμή. Ένα αντίστοιχο site είναι και το volosevents που μετρά 3 χρόνια ζωής.

Η διαφημιστική εταιρία Alfa Advertising μετά από 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας, είναι η ολοκλήρωση και το “δέσιμο” όλων αυτών των εργαλείων που συνθέτουν το επάγγελμα μου.

Ζείτε στην Λάρισα. Περάσετε πρόσφατα και μία συγκλονιστική περιπέτεια με τον ισχυρό σεισμό. Πως λειτούργησε η πολιτεία, σε τι κατάσταση είναι οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο;

Η πολιτεία λειτούργησε άμεσα θα έλεγα με μέτρα στήριξης και προς τις σεισμόπληκτες περιοχές και προς τους πολίτες που επλήγησαν περισσότερο. Αυτό το διάστημα είναι περίοδος αποκατάστασης για όλους τους σεισμοπαθείς με κάποια προβλήματα να έχουν λήξει και άλλα να είναι σε εξέλιξη. Ας ευχηθούμε γρήγορη επαναφορά σε όλους τους ανθρώπους στο Δαμάσι και την ελασσόνα, κυρίως.

Ο «τυφώνας» κορονοϊός πόσο έχει αλλάξει την ζωή σας, την ψυχολογία σας και κυρίως πως αντιλαμβάνεστε να αλλάζει τα δεδομένα της ζωής σας από εδώ και στο εξής;

Ο ιός για μένα ήταν μια αφορμή να καλυτερέψω πολλούς τομείς της ζωής μου. Η πρώτη καραντίνα με πανικόβαλε αρκετά γιατί δεν “έβλεπα” αν έχω μέλλον. Αξιοποίησα πολύ από το χρόνο εγκλεισμού στο διάβασμα ώστε να ανοίξω και να διευρύνω κι’ άλλο τους ορίζοντες μου. Ήταν κάτι που ήθελα χρόνια να το κάνω και δεν έβρισκα χρόνο.

Η  ψυχολογία μου είναι συνήθως σταθερή. Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον εαυτό μου γιατί έχω φροντίσει γι’αυτό. Τα δεδομένα στη ζωή μου προσπαθώ να τα κρατήσω σε θετικό επίπεδο, δεν έχω να αφαιρέσω τίποτα, μόνο να προσθέσω μια μεγάλη ¨δόση” εξέλιξης.

Πρόσφατα διαβάσαμε ότι αναλάβατε τις Δημόσιες Σχέσεις ΜΜΕ του γνωστού καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη αναφορικά με το πολιτικό κίνημα Ελεύθεροι Ξανά όπου είναι επικεφαλής. Πώς προέκυψε αυτό;

Προέκυψε μετά από 8 μήνες μεγάλης αφοσίωσης, συνέπειας και εσωτερικής εργασίας ως προς τον κ. Βόβολη και την κίνηση. Οι δημόσιες σχέσεις στο χώρο των ΜΜΕ είναι ένας χώρος ο οποίος έχω “περπατήσει” ξεκινώντας την δημοσιογραφία από το πεζοδρόμιο. Δουλεύοντας στην Αθήνα ως δημοσιογράφος-εικονολήπτρια σε ΜΜΕ απέκτησα την εμπειρία και όλες εκείνες τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα εφόδια να υπηρετήσω την Δημοσιογραφία και τις δημόσιες σχέσεις στα μεσα ενημέρωσης. Είναι κάτι αλληλένδετο με την προσωπικότητά, τα ενδιαφέροντα και την επαγγελματική μου πορεία.

Πως μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας να κλείσει μια συνέντευξη στα ΜΜΕ με τον κ. Βόβολη;

Μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη σελίδα https://www.facebook.com/NikoletaKouletsiou μπορεί να βρει όλες τις πληροφορίες και τα τηλέφωνα, στο Linkedin και σε όλα τα social media με το ονοματεπώνυμό μου στα Ελληνικά.

Θα σας δούμε δηλαδή με ακόμη πιο ενεργό ρόλο στην πολιτική;

Το σκέφτομαι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ν’ ασχοληθώ και με την πολιτική καθώς είμαι λάτρης της αλήθειας και της ελευθερίας. Είναι δύο από τις πιο σημαντικές αξίες που υπηρετώ πιστά στη ζωή μου.

Γιατί πιστεύετε ότι οι “Ελεύθεροι Ξανά” βγαίνουν μπροστά; Μπορούν να κάνουν αλήθεια την διαφορά στο πολιτικό σκηνικό;

Οι “Ελεύθεροι ξανά” είναι ένα μείγμα αξιών που λείπει από την σύγχρονη πολιτική σκηνή και διαφέρει εντελώς από την τυποποιημένη και κατευθυνόμενη εξουσία που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια μέσω των πολιτικών καθεστώτων που έχουν αποδιοργανώσει τις ζωές των άνθρωπων προς όφελος του κεφαλαίου.

Οι “Ελεύθεροι ξανά” με επικεφαλής τον Φαίδωνα Βόβολη είναι ένα κόμμα που αφουγκράζεται τα προβλήματα των ανθρώπων, ακριβώς γιατί ξεκίνησε από τον άνθρωπο, και δεν τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση από κάποιο εκτελεστικό όργανο της εξουσίας, κατανοεί τις δυσκολίες από την ρίζα και διεισδύει σε βάθος για την επίλυση τους.

Οι “ελεύθεροι” μπορούν να κάνουν την μεγάλη επαναφορά μέσω των αξιών που τους διέπουν, αξίες όπως οι εντιμότητα, σεβασμός, αλήθεια, αξιοπρέπεια, κοινωνική συνείδηση, δημοκρατικό πνεύμα, υπεράσπιση των πολιτικών δικαιωμάτων, φιλοπατρία, εθνική αυτογνωσία, τήρηση εθίμων, θρησκεία, γνώση της γλώσσας, αγάπη, υπομονή, αισιοδοξία, συνεργασία, εργατικότητα, κριτική, αξιολόγηση, τόλμη κ.α.

Όποιος παρακολουθήσει τις αναρτήσεις σας στα κοινωνικά δίκτυα θα διαπιστώσει την έκδηλη αγάπη σας προς την Πατρίδα. Τι θα κάνετε για την Ελλάδα μέσα από την εμπλοκή σας με την πολιτική;

Η Ελλάδα για μένα είναι η πιο όμορφη χώρα στο κόσμο. Το ελληνικό μπλε και λευκό χρώμα της σημαίας μας κυλάει στο αίμα μου. Αγαπώ την Ελλάδα και θα έκανα τα πάντα για να δω τους ;Eλληνες και την χώρα μου μια μέρα στη θέση που πραγματικά τους αξίζει. Είμαι Eλληνίδα και μέσα μου έχω το επαναστατικό στοιχείο των προγόνων μου.

Αυτό που θα κάνω για την χώρα μου μέσα από την πολιτική, είναι να προσπαθήσω με εντιμότητα, αλήθεια, ακατάπαυστη εργασία και αξιοπρέπεια να επιστρέψω την υγεία, την ποιότητα ζωής, την εμπιστοσύνη και την πληρότητα στις ψυχές των ανθρώπων μέσα από απτά αποτελέσματα.

Όσοι με γνωρίζουν από κοντά ξέρουν ότι δε λέω τίποτα περισσότερο η λιγότερο από όσα μπορώ με όλες τις δυνατότητες μου να κάνω.

Είστε δυναμική, πετυχημένη και αναγνωρίσιμη στην Θεσσαλία. Ποιο είναι το «μυστικό» για να μπορέσει κάποιος να πετύχει στη ζωή του;

Το μυστικό για μια όμορφη και πετυχημένη ζωή είναι η αφοσίωση, η αλήθεια, η αγάπη για τον ίδιο του τον εαυτό και για τους άλλους, η δοτικότητα, η οργάνωση, η εξέλιξη, η κατανόηση, η συγνώμη, να υπηρετεί κάποιος τις αξίες του και να μην τις διαπραγματεύεται και να μπορεί πάνω απ’ ολα, να παραμένει παρά τις συγκυρίες ο καλύτερος εαυτός του!

Σχετικά Άρθρα

Α.Γεωργιάδης: «Το κράτος δεν… θα δίνει λεφτά για πάντα»

HellasVoice

Μόσιαλος: «Δεν αντέχουμε να πάμε σε νέο lockdown»

HellasVoice

Ο Κ.Μητσοτάκης ζήτησε από τους βουλευτές της ΝΔ να επιμείνουν στον μαζικό εμβολιασμό των πολιτών

HellasVoice

Φαίδων Βόβολης προς ΥΠΕΞ: Η Κύπρος είναι μία χώρα!

newsroom

Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 20 Αυγούστου το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

HellasVoice

Σύνοδος Κορυφής: »Λευκός καπνός» μετά από πέντε ημέρες!

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα