Νίκος Χειλαδάκης: Γιατί …«χαίρονται» στην άλλη πλευρά του Αιγαίου με κάθε Ελληνική κρίση

Νίκος Χειλαδάκης

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Είναι γνωστό και πολύ χαρακτηριστικό πως στην άλλη πλευρά του Αιγαίου έχουν την ύπουλη τακτική να εκμεταλλεύονται τις πολιτικές κρίσεις στην Ελλάδα για να επιχειρούν να πλήξουν τα εθνικά μας συμφέροντα.

Κλασικό ιστορικό παράδειγμα είναι η τουρκική εισβολή στην Κύπρο, αλλά και η κρίση τν Ιμίων του 1996, όπου υπήρχε μια νέα ελληνική κυβέρνηση και ένα πολιτικό… μπάχαλο στην ελληνική πρωτεύουσα.

Τώρα και εν όψει της έναρξης μια μεγάλης τουρκικής άσκησης με την συμμετοχή του ναυτικού αεροπορίας αλλά και στρατού ξηράς σε τρεις περιοχές, Μαύρη Θάλασσα, Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο, είναι χαρακτηριστικοί οι τίτλοι των τουρκικών ΜΜΕ που μεταδίδουν τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα και όπως λέει η σοφή παροιμία : «κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε».

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Πηγή

Loading...

Δείτε Επίσης

Σκηνικό σύγκρουσης στήνουν οι Τούρκοι: «Όχι στρατός σε αποστρατικοποιημένα νησιά!» – «Πόνεσαν» με την άσκηση στο Καστελόριζο

Pammahon

Αυτοί είναι οι τούρκοι και οι Τζιχαντιστές τους: Βίντεο από κακοποίηση Σύριου αιχμάλωτου από τζιχαντιστές-συνεργάτες των Tούρκων!

GPapado

Πασίγνωστος δημοσιογράφος προειδοποιεί: “Όταν μπουν οι Τούρκοι στα νησιά μας όλα αυτά που λέγονται περί μιλιταρισμού θα καταγραφούν από τους ιστορικούς ως λόγια ανόητων που έχασαν την ελευθερία τους”!

GPapado

Η Άγκυρα «σπάει» το όριο των 4.000 παραβιάσεων του ΕΕΧ μέσα σε 10 μήνες – Ξεπέρασε και το 1985…

GPapado

«Έλληνες, ευλογημένος ο αγώνας σας!»: Πως είδε ο τουρκικός Τύπος την 28η Οκτωβρίου του ’40

GPapado

Χάντμπολ: Τούρκοι διεθνείς Ολυμπιακού και ΑΕΚ χαιρέτησαν στρατιωτικά

GPapado