Ο Αμβρόσιος «πέθανε» τον Τσίπρα: Τον έβαλε να τον πηγαίνουν… τέσσερις! (Φώτο)

Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Με μια ανεκδιήγητη κίνηση, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος επιτίθεται κατά του πρωθυπουργού με ανοίκειο τρόπο αλλά και κατά της ηγεσίας της Εκκλησίας που ταυτίστηκε με «τους προδότες της Ορθοδοξίας και τους καταστροφείς της Ελλάδος».

Οπως αποκαλύπτει το patrastimes.gr, ο Αμβρόσιος, στο τελευταίο του βιβλίο, ως φωτογραφία εξωφύλλου επέλεξε προϊόν μοντάζ που δείχνει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα… να τον πηγαίνουν τέσσερις!

Ο Αμβρόσιος «πέθανε» τον Τσίπρα: Τον έβαλε να τον πηγαίνουν… τέσσερις!
Η φωτογραφία αυτή, παραπέμπει βέβαια στην εξόδιο ακολουθία του Επισκόπου Φθιώτιδας και Θαυμακού Καλλίνικου, η σορός του οποίου είχε μεταφερθεί από τους ιερείς του Παλαιού Ημερολογίου, πάνω στον αρχιεπισκοπικό θρόνο και όχι σε φέρετρο.

Ο Αμβρόσιος «πέθανε» τον Τσίπρα: Τον έβαλε να τον πηγαίνουν… τέσσερις!
Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων θέλοντας να δώσει το στίγμα του βιβλίου του, αναφέρει τα εξής:

«Οι παράγοντες του πολιτικού σχήματος «Πρώτη φορά Αριστερά» είναι οι υπεύθυνοι και πρωτεργάτες αυτού του συντελεσθέντος εγκλήματος! Καταστρέφουν την Ελλάδα μας, πολεμούν την Ορθοδοξία μας! Και όλα αυτά απολαμβάνοντας τιμές και διακρίσεις από τους εκκλησιαστικούς ηγήτορες… Έτσι φθάσαμε στην προδοσία της Ορθοδοξίας χωρίς κάποια δυναμική αντίδραση εκ μέρους τής Ιεραρχίας τής Εκκλησίας τής Ελλάδος… Δυστυχώς, ταυτισθήκαμε με τους προδότες τής Ορθοδοξίας μας, συγχρόνως δε και με τους καταστροφείς τής Ελλάδος!».

Και ολοκληρώνοντας προβαίνει στην εξής διαπίστωση:

«Οι άθεοι απλώς κάνουν το καθήκον τους. Πολέμιοι του Θεού ήταν, είναι και θα είναι. Εχθροί τής Πίστεως και της Εκκλησίας μας ήταν, είναι και θα παραμείνουν! Επιστεγάζοντας τα θλιβερά αυτά λόγια δεν προτίθεμαι να προφητεύσω. Απλώς, θέλω να τονίσω ότι, εάν εμείς οι Αρχιερείς δεν αλλάξουμε νοοτροπία και στάση ζωής, τότε η Ορθοδοξία μας θα εξαφανισθεί…

Γι’ αυτό ακριβώς και η Ελλάδα μας πολύ σύντομα θα παύσει να είναι η κοιτίδα τόσο του Χριστιανισμού όσο και του Ελληνισμού…

Προσεύχομαι ικετευτικά και ελπίζω πως δεν θα επαναληφθεί και σήμερα ό,τι συνέβη με τις επτά Εκκλησίες της Μικράς Ασίας, προς τις οποίες απευθύνεται μεν ο Ευαγγελιστής Ιωάννης, αλλά οι οποίες τελικά εξαφανίσθηκαν από προσώπου γης…».

Πηγή

Loading...

Δείτε Επίσης

Την έπεσαν άγρια στον Τσίπρα στα Χανιά: «Πουλημένε… Τι ήρθες να κάνεις εδώ…; Σήκω και φύγε!» (Bίντεο)

GPapado

Άγριο «κράξιμο» Τσίπρα μέσα σε αεροπλάνο: «Ξεπούλησες τη Μακεδονία, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή» (Βίντεο)

GPapado

Μητροπολίτης Αργολίδας: Επικίνδυνες μόδες γιόγκα και πιλάτες (Βίντεο)

GPapado

Συγκλονιστικό βίντεο με τον Μητροπολίτη Σμύρνης το 1911

GPapado

Όσο αντέχει η Οικογένεια θα αντέχει και η Πατρίδα

GPapado

Σας είχαν λείψει τα «άπταιστα» αγγλικά του Τσίπρα; (Βίντεο)

GPapado