Πολιτική

Ο Φαίδων ταρακουνά την Ελλάδα – Το τρομερό ‘παιδί’ της νέας πολιτικής γενιάς ξεσηκώνει τους Έλληνες

Ο Φαίδων ταρακουνά την Ελλάδα – Το τρομερό ‘παιδί’ της νέας πολιτικής γενιάς ξεσηκώνει τους Έλληνες

Το κάλεσμα έγινε και ο Φαίδων ανταποκρίθηκε.. την Τετάρτη στις 27 Οκτωβρίου το μεγάλο ραντεβού δόθηκε στην Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Μακεδονίας.. στην μεγάλη συγκέντρωση κατά των υποχρεωτικοτήτων.. Στην τιμημένη Μακεδονία που μόνο ο αγαπημένος καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης δεσμεύτηκε ότι θα πολεμήσει με κάθε τρόπο να παραμείνει μία και μοναδική..

Ο Φαίδων Βόβολης είναι ο μοναδικός πολιτικός Αρχηγός που έχει δεσμευτεί ότι έχοντας στα χέρια του την εξουσία της Πατρίδας θα ακυρώσει την Συνθήκων των Πρεσπών σεβόμενος απόλυτα την ιερή ιστορία αυτού του τόπου..

Οι 10 πρώτες δεσμεύσεις του πολιτικού κινήματος Ελεύθεροι Ξανά, το οποίο και δημιούργησε με αγάπη και όραμα ο Επικεφαλής του Φαίδων Βόβολης, είναι με κύριο άξονα το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα, την δικαιοσύνη και τον σεβασμό και έχοντας στο πλευρό του μία πανίσχυρη ομάδα ο Φαίδων μπορεί να κάνει πράξη ότι υπόσχεται..

Ο βραβευμένος καρδιολόγος έχει τον τρόπο να μιλά στις καρδιές των Ελλήνων, να τις ακούει, να τις γιατρεύει.. Σύσσωμος ο Συστημικός πολιτικός, ιατρικός κόσμος του επιτίθεται, τον πολεμά, τον ‘καταδικάζει’.. λογικό.. το τρομερό παιδί από τα Βόρεια προάστια είναι αποφασισμένο να θυσιαστεί, να μπει μπροστά με κάθε κόστος για την Ελευθερία όλων, είναι το παιδί που έψαχναν οι Έλληνες για να ακολουθήσουν και να βγουν στον δρόμους να διαμαρτυρηθούν για τα φασιστικά, αντιδημοκρατικά μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.. ο Φαίδων με ένα του μόνο κάλεσμα.. τα κατάφερε.. κατέβασε χιλιάδες Έλληνες στους δρόμους και είναι πλέον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για το Σύστημα όμως την ίδια στιγμή είναι και η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ..

 

Σχετικά Άρθρα

Μάντυ Σεβαστού – Αριστοτελία Πελώνη 1-0 … ! Δριμεία κριτική στην Πελώνη από την Εκπρόσωπο του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά-Φαίδων Βόβολης

newsroom

Ν. Παππάς-Χρ. Γιαννούλης: «Έξι αλήθειες για την ανεπάρκεια της Ν.Δ. στις αστικές συγκοινωνίες εν μέσω πανδημίας»

HellasVoice

Γιατί ο Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Πρίγκιπα Κάρολο;

HellasVoice

Στην επιτροπή της Βουλής η συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας

HellasVoice

Πρωτοφανές! ”Τιμωρία” Ελλήνων από Μητσοτάκη: ”Στα 500 ευρώ το πρόστιμο για παράβαση των μέτρων κατά του κορονοϊού!”

HellasVoice

Προετοιμάζουν υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού – Σ.Πέτσας: «Θα το εξετάσουμε» – Ψηφίστηκαν «εν κρυπτώ» δύο νόμοι

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα