Πολιτική

Ο Φαίδων Βόβολης βγαίνει μπροστά για τα παιδιά και την ελευθερία τους! Καλεί τους γονείς να πράξουν το ίδιο με το μυαλό και την καρδιά τους!

Ο Φαίδων Βόβολης βγαίνει μπροστά για τα παιδιά και την ελευθερία τους! Καλεί τους γονείς να πράξουν το ίδιο με το μυαλό και την καρδιά τους!

Με ένα συγκλονιστικό video που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Επικεφαλής των Ελεύθερων Ξανά και διακεκριμένος καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης πήρε στις πλάτες του τις ζωές των παιδιών αυτού του τόπου. Έκανε αυτό που είναι χρέος του κάθε γονιού, να προστατεύσει με κάθε τρόπο την ζωή και την ελευθερία του παιδιού του. Ο Φαίδων βγήκε μπροστά ακόμη μία φορά , πήρε την ευθύνη και απευθυνόμενος στους γονείς ζήτησε να κάνουν το ίδιο, τους κάλεσε να πράξουν με την λογική και την καρδιά τους. Να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Με αφορμή την υποχρεωτικότητα των self test στα παιδιά ο βραβευμένος γιατρός, ο άνθρωπος που δίνει την δική του μάχη απέναντι στο σύστημα από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο κορονοϊός υπηρετώντας επάξια τον όρκο του Ιπποκράτη, εξήγησε στους γονείς και στα παιδιά γιατί πρέπει να αντισταθούν σε αυτή την υποχρεωτική ιατρική πράξη επιβολής του συστήματος λέγοντας χαρακτηριστικά: “Τα self test εκτός του ότι δεν είναι τα πλέον έγκυρα, είναι μία ιατρική πράξη που την δίνουν σε σας να την κάνετε στα παιδιά σας, είναι μία πράξη που δεν συμφωνούμε. Δεν είναι ότι θα πάθουν κάτι τα παιδιά.. είναι κάτι πολύ σοβαρότερο, είναι ότι δεν το θέλουμε γιατί η υποχρεωτική ιατρική πράξη, δεν μπορεί να γίνει”.  

Ο επικεφαλής του πολιτικού κινήματος Ελεύθεροι Ξανά αφού εξήγησε εμπεριστατωμένα τις θέσεις του πρότεινε τον πιο άμεσο τρόπο αντίδρασης, την ΑΠΟΧΗ.

Ο Φαίδων στο video είπε: “Ο στόχος τους είναι πεντακάθαρος, είναι να κάνουν την ανθρωπότητα να είναι υποτακτική στα δικά τους μέτρα, τα οποία θέλουν να περάσουν. Ασφαλώς και δεν πρόκειται για υγειονομική κρίση, είναι κάτι που έχει προαποφασιστεί και το βλέπουμε πεντακάθαρα πλέον.

Εμείς αποφασίσαμε, το φτάνουμε ως το τέλος, βγαίνουμε μπροστά. Βγαίνουμε μπροστά για τα παιδιά σας, για τα παιδιά μας, για όλους.

Η μόνη λύση είναι η αποχή. Αποχή μπορεί να γίνει σε ένα μικρό ποσοστό, έστω ένα 15% να κάνει αποχή, έστω αυτό να κάνει, να ξέρετε ότι τον Σεπτέμβριο το ποσοστό θα γίνει 50% και (+). Αυτός είναι ο στόχος μου. Να φτάσουμε το 50% και (+) για να τους σταματήσουμε εκεί. Ο τελικός τους στόχος είναι ο Σεπτέμβριος. Η ιατρική πράξη χωρίς την σύμφωνη γνώμη δεν μπορεί να περαστεί ποτέ. Ο στόχος του Σεπτεμβρίου που είναι και η μεγάλη μας μάχη θα την δώσουμε μέχρι τέλους. Αλλά πρέπει να ξεκινήσει από αύριο και σας καλώ να κινηθείτε με το μυαλό και την καρδιά σας. Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Δεν μπορεί κανείς να επιβάλλει ιατρικές πράξεις στους ανθρώπους. Θα το φτάσουμε μέχρι τέλους. Ο στόχος πλέον είναι τα παιδιά σας, τα παιδιά μας, τα παιδιά όλων των ανθρώπων.”

Παρακολουθήστε ΕΔΩ το αποκαλυπτικό video του Φαίδωνα Βόβολη

Σχετικά Άρθρα

Α.Χαρίτσης: «Πληρώνουμε τις ιδεοληψίες και την ανικανότητα της κυβέρνησης»

HellasVoice

Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης: Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου – Τομέας Υποδομών

newsroom

Περιφέρεια Αττικής: Υποχρεωτική 7ήμερη τηλεργασία για τους υπαλλήλους που επιστρέφουν από άδεια

HellasVoice

Λευτέρης Χρυσοφάκης: Ο κίνδυνος φτωχοποίησης είναι υψηλός. Πρωταρχικός μας στόχος οι εργαζόμενοι!

HellasVoice

Η Ελλάδα “μαυρίζει” Μητσοτάκη – Βόβολης η μεγάλη έκπληξη των εκλογών!

Λουκία Πετρά

Α.Γεωργιάδης: «Το κράτος δεν… θα δίνει λεφτά για πάντα»

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα