Ομολογία Ερντογάν για σχέδιο «Τουρκική Άνοιξη» που μπορεί να αποτρέψει ΜΟΝΟ ένας Πόλεμος με την Ελλάδα

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σοκαριστικά και τρομερά πράγματα ομολόγησε χθές ο Ερντογάν ενώ Ρωσία, ΗΠΑ και Κούρδοι έχουν ετοιμάσει «τον τάφο» των τουρκικών δυνάμεων στην Συρία.

«Εκείνοι που θέλουν να φέρουν Αραβική Άνοιξη στην χώρα μας και να μας θάψουν σε ένα μαύρο χειμώνα, θα σφυροκοπηθούν με τους ίδιους πόνους», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν προκαλώντας για πρώτη φορά τρόμο στα εκατομμύρια των Τούρκων για αυτό που έρχεται στην χώρα.

Ο Τούρκος ειδικός αναλυτής και διαμορφωτής της κοινής γνώμης Δρ. Yusuf Kaplan, μέσω της κυβερνητικής εφημερίδας Yeni Safak αναφέρει «σημεία και τέρατα» για την σημερινή Τουρκία.

«Το παγκόσμιο σύστημα έχει επίγνωση του γεγονότος ότι μπορεί να συνεχίσει την ύπαρξή του και την ηγεμονία του σε όλο τον κόσμο μόνο όταν θα είναι σε θέση να εξουδετερώσει την σημερινή Τουρκία», δηλώνει ο ίδιος.

«Ως εκ τούτου, ακολουθεί μια πολυμερή, πολύπλοκη στρατηγική πολιορκίας και απομόνωσης της τουρκικής δημοκρατίας που εφαρμόζεται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με πολλαπλά μέτωπα.

Επομένως, μετά από αυτή την στιγμή, δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε μεγάλα λάθη και να μην δούμε τις παγίδες. Τα σχέδια για πολιορκία και απομόνωση της Τουρκίας πρόκειται να αυξηθούν κατά την επόμενη περίοδο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαύρο χειμώνα βλέπει ο Ερντογάν για την Τουρκία και αυτό πλέον είναι τελεσίδικο με τις αντιδράσεις να διαχέονται ενδεχομένως σε Συρία, Αιγαίο και Α.Μεσόγειο. Για όλα είναι ικανός ο σουλτάνος. Κι ένας πόλεμος με την Ελλάδα φαντάζει ίσως μιά ύση και συσπειρωτικός για το εσωτερικό της τουρκίας, αλλά θα είναι και ισοπεδωτικός αφού αυτή την φορά οι μπόμπες και οι πύραυλοι που θα φάει η τουρκία και οι νεκροσακούες που θα χρειαστεί δεν θα έχουν προηγούμενο…

Πηγή

Loading...

Δείτε Επίσης

Έλληνες Αρμένιοι μια «γρoθιά»: Ετοιμάζουν «πολιορκία» στο Ερντογάν στις ΗΠΑ – Φοβούνται άγριες συγκρούσεις οι Αμερικανοί

Pammahon

ΑΜΗΝ! Οι Κούρδοι φώναζαν στο Παρίσι: «Μετά τον Μπαγκντάντι έρχεται η σειρά του Ερντογάν» (Βίντεο)

GPapado

ΑΠΕΙΛΗ Ερντογάν κατά Ευρώπης: «Θα βρέχει βόμβες και θάνατο στους δρόμους σας! – Στηρίζετε και προστατεύετε τους τρομοκράτες»

GPapado

Γάλλοι & Γερμανοί βουλευτές ζητούν έξωση της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ & καταδικάζουν Ρ.Τ.Ερντογάν: «Στείλτε τον στη Χάγη»

GPapado

Καταγγελία-«βόμβα» από γνωστό δημοσιογράφο: Στημένα ρεπορτάζ Ελληνικών ΜΜΕ με λεφτά του Ερντογάν;;;

GPapado

Παγκόσμια οργή για την Τουρκία – Η Σουηδία πιέζει την ΕΕ για εμπάργκο όπλων – Τα βρήκε «σκούρα» ο Ερντογάν

GPapado