Hellas Voice
Astrology

«Οπλιστείτε» με υπομονή: Για αυτά τα τρία ζώδια ο Αύγουστος θα είναι ο χειρότερος μήνας της χρονιάς

«Οπλιστείτε» με υπομονή: Για αυτά τα τρία ζώδια ο Αύγουστος θα είναι ο χειρότερος μήνας της χρονιάς

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια ο Αύγουστος μάλλον… δεν θα σου πάει και πολύ καλά.

Ταύρος

Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου, Ταυρίνα. Με τον ήλιο να ακτινοβολεί απευθείας μέσω του κινηματογραφικού Λέοντα – μέσω του τέταρτου Οίκου του σπιτιού, της οικογένειας και της συναισθηματικής σου βάσης – πιθανότατα θα αισθανθείς την ανάγκη να αποδράσεις αυτόν τον μήνα, τουλάχιστον έως ότου ο ήλιος εισέλθει στην Παρθένο στις 22 Αυγούστου. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Λέων είναι ένα σταθερό ζώδιο, η αίσθηση της σταθερότητάς σου θα αμφισβητηθεί αυτόματα αυτήν την περίοδο. Και εκτός από την εσωτερική ανησυχία και τη γενική ευερεθιστότητα, η πανσέληνος αυτού του μήνα στον Υδροχόο ενεργοποίησε τον δέκατο Οίκο της εξουσίας, της επαγγελματικής κληρονομιάς και της δημόσιας φήμης σου. Ένα προκλητικό σχήμα T που αναφλέγει τον ηλεκτρικό Ουρανό στο ζώδιο σου, θα μπορούσε επίσης να φέρει μια έκπληξη ή δύο, οπότε βάλε τα δυνατά σου για να μπορέσεις να χειριστείς το απροσδόκητο. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου υφίστανται μεγάλη αλλαγή αυτή τη στιγμή, όπως και εσύ.

Παρθένος

Βρες λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου αυτόν τον μήνα, Παρθένε. Με τον ήλιο να ενεργοποιεί τον μυστικό 12ο Οίκο σου, του κάρμα, της εσωτερικότητας, της πνευματικότητας και όλων των πραγμάτων πίσω από τα παρασκήνια, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου πριν έρθουν τα γενέθλιά σου. Εάν αισθάνεσαι πιο νωχελική από το συνηθισμένο, φρόντισε να ξεκουραστείς. Η φροντίδα του νου, του σώματος και της ψυχής σου έχει γίνει προτεραιότητα, ειδικά μετά την πανσέληνο στον Υδροχόο στις 3 Αυγούστου. Αυτό το φαινόμενο ταρακούνησε τον έκτο Οίκο της υγείας, της ρουτίνας της εργασίας και της δέουσας επιμέλειας, που σημαίνει ότι κάτι πρέπει να να αναγνωριστεί και ίσως να προσαρμοστεί εκ νέου.

Αιγόκερως

Έχεις φτάσει μακριά, που σημαίνει ότι δεν μπορείς να σταματήσεις τώρα, Αιγόκερε. Ο ήλιος θα ακτινοβολεί κατευθείαν από το σκιώδη όγδοο Οίκο σου αυτή τη σεζόν, έως ότου εισέλθει στις 22 Αυγούστου στην Παρθένο μέσω του εκτεταμένου ένατου Οίκου των εμπειριών σου.

Ωστόσο, προς το παρόν, ο ήλιος θα ρίξει φως στα πιο σκοτεινά μέρη της ψυχής σου ενώ φωτίζει τα πράγματα που φοβάσαι περισσότερο ή ίσως απρόθυμα να αντιμετωπίζεις.

Η περίοδος του Λέοντα θα σου φανεί σαν μια ισχυρή αναγέννηση για εσένα, αλλά δεν είναι η ίδια αναγέννηση που έχεις συνηθίσει να δοκιμάζεις αυτά τα δύο τελευταία χρόνια.

Η πανσέληνος στον Υδροχόο έβαλε φωτιά στον Οίκο των οικονομικών σου, της σταθερότητας και των υπαρχόντων σου και αυτό έφερε αποχαιρετισμούς και διαύγεια, ειδικά για θέματα που αφορούν στην αυτοεκτίμηση σου.

Πηγή: «Οπλιστείτε» με υπομονή: Για αυτά τα τρία ζώδια ο Αύγουστος θα είναι ο χειρότερος μήνας της χρονιάς

Σχετικά Άρθρα

Πες μας τον μήνα που γεννήθηκες να σου πούμε ποιος είναι ο μεγάλος σου πόθος

HellasVoice

Ποιοι θα παρατούσαν τα πάντα για μια νέα αρχή

HellasVoice

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα τα βρουν «σκούρα» τον Αύγουστο

HellasVoice

Ποια ζώδια δεν συγχωρούν την απιστία;

HellasVoice

Ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις 26/10-1/11: Η Μπλε Πανσέληνος που αλλάζει την καθημερινότητα μας…

HellasVoice

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε τι λάθος κάνεις στις σχέσεις σου

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα