Ο Παναγιώτης Κελεσίδης είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο Τζάνειο – Κατά πληροφορίες ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι εμβολιασμένος και με τις 2 δόσεις.
Ο τερματοφύλακας-«θρύλος» του ελληνικού ποδοσφαίρου νοσεί από κορωνοϊό και δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της ζωής του στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Ο γενικός γραμματέας Συνδέσμου Βετεράνων του Θρύλου, Αντώνης Γλύκας, ανέφερε ότι ο Παναγιώτης Κελεσίδης, αν και εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις.
Εισήχθη χθες στο Τζάνειο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Αργότερα όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.
«Στην επικοινωνία που είχα μαζί του χθες, μου είπε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και πως η εισαγωγή του στο νοσοκομείο γίνεται για προληπτικούς λόγους.
Ωστόσο αργότερα μάθαμε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πως οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν», προσθέτει ο Αντώνης Γλύκας.
Ο Παναγιώτης Κελεσίδης είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ και γίνεται αγώνας να βρεθεί κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας άλλου νοσοκομείου.