Ελλάδα

Πάτρα: Τι λέει ο Οθωνας Παπαδόπουλος για το «διαζύγιο» με τη Πισπιρίγκου

Πάτρα: Τι λέει ο Οθωνας Παπαδόπουλος για το «διαζύγιο» με τη Πισπιρίγκου

Τη δική του θέση αναφορικά με την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τη λύση της συνεργασίας τους παρουσιάζει ο μέχρι χθες συνήγορος υπεράσπισής της, Οθωνας Παπαδόπουλος

Υπενθυμίζεται πως, με δήλωσή της, η προφυλακισμένη για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της στην Πάτρα έκανε γνωστό πως πλέον την εκπροσωπεί ο Αλέξης Κούγιας, καταργώντας κάθε άλλο δικηγόρο που την εκπροσωπούσε, αναφερόμενη -χωρίς να τον κατονομάζει- στον Όθωνα Παπαδόπουλο.

Ο τελευταίος, σε σημερινή δήλωσή του, επισημαίνει πως αιτία της λύσης συνεργασίας του είναι «η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών».

Όπως υποστηρίζει «η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα».

«Ο νομικός μου πολιτισμός μου επιβάλλει ότι το τεκμήριο της αθωότητας οφείλει να γίνεται σεβαστό και ότι μόνο αρμόδιο όργανο για την αξιολόγηση μίας κατηγορίας είναι το αρμόδιο Δικαστήριο» καταλήγει ο κ. Όθωνας.

Αναλυτική η δήλωσή του:
«Σας ανακοινώνω την λύση της συνεργασίας μου με την μέχρι πρότινος εντολέα μου κ. Σωτηρία Πισπιρίγκου. Αιτία αυτής της εξέλιξης είναι η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών. Το δικηγορικό μου γραφείο δεν εγκαταλείπει ποτέ τον χειρισμό ποινικών υποθέσεων και σέβεται απόλυτα τους εντολείς του.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα.

Από το πρώτο λεπτό που η κατηγορούμενη μητέρα μου έδωσε την εντολή για την συγκεκριμένη υπόθεση, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου, εργαστήκαμε μέσα σε ένα πολύ δύσκολο πλαίσιο, με κύριο γνώμονα την σωστή απονομή της δικαιοσύνης.

Ο νομικός μου πολιτισμός μου επιβάλλει ότι το τεκμήριο της αθωότητας οφείλει να γίνεται σεβαστό και ότι μόνο αρμόδιο όργανο για την αξιολόγηση μίας κατηγορίας είναι το αρμόδιο Δικαστήριο».

Σχετικά Άρθρα

Κόλαση φωτιάς στα Βίλια: Καίγονται (ξανά) σπίτια – Νέα εντολή εκκένωσης 4 χωριών από το 112

HellasVoice

Λάρισα: «Το νοσοκομείο δεν μας δίνει το μωρό μας» καταγγέλλει ο πατέρας

HellasVoice

Ψαλτοπούλου – Κορονοϊός: Κορύφωση της πανδημίας τέλος του Ιουλίου

HellasVoice

Πυρκαγιές: Χωρίς ρεύμα χωριά σε Αρχαία Ολυμπία και Β. Εύβοια – Τι συμβαίνει στη Βαρυμπόμπη

HellasVoice

Θεσσαλονίκη, Δολοφονία Άλκη: Για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού κατηγορείται ο Αλβανός – Ταυτοποιήθηκαν δύο συνεργοί του

HellasVoice

Σχολεία: Self test σε μαθητές – «Κλειδώνει» η παράταση τον Ιούνιο

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα