Προσφυγικό-Μεταναστευτικό: Για να έχετε μια καλύτερη εικόνα του ποιοι έρχονται και πως κατανέμονται (Φώτο)

λαθρομετανάστες σύνορα

Για να έχετε μια καλύτερη εικόνα και να βγάζετε μόνοι σας συμπεράσματα ιδού μερικές εικόνες με οπτικοποιημένα στοιχεία από την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών και την αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα μία από τις επίσημες υπηρεσίες που ασχολείται ενεργά με την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.

Στον πρώτο χάρτη φαίνεται η θέση των hot spot στη χώρα (Αύγουστος 2019).

Στο δεύτερο χάρτη φαίνεται ο αριθμός των φιλοξενουμένων σε κάθε περιοχή που φιλοξενούνται σε ενοικιαζόμενα σπίτια μέσα στον αστικό ιστό.

Στον τρίτο χάρτη είναι η ποσόστωση ανά περιοχή των 21.700 προσφύγων που φιλοξενούνται σε ενοικιαζόμενα σπίτια μέσα στον αστικό ιστό.

Πηγή

Loading...

Δείτε Επίσης

«Βόμβα» από τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου: «Είχαμε εξέγερση μεταναστών, επιχείρησαν επέλαση στην πόλη με ξύλα & πέτρες» (Βίντεο)

GPapado

«Πάρτι» στο Αιγαίο από τους παράνομους μετανάστες: Κύματα Κονγκολέζων, Σομαλών, Αφγανών αποβιβάζονται κατά εκατοντάδες! (Βίντεο)

GPapado

Οργή στη Νέα Καβάλα από τη νέα έλευση λαθρομεταναστών: «Εμείς τους βοηθήσαμε… κι αυτοί μπήκαν στα σπίτια μας και μας έκλεψαν»!

GPapado

Η κυβέρνηση αδειάζει τη Μόρια & γεμίζει την ενδοχώρα: Στέλνουν τους μετανάστες σε στρατόπεδα των ΕΔ & δίνουν μπόνους στους δήμους!

GPapado

Σύμη, τέλος! – Ελεύθεροι πολιορκημένοι οι κάτοικοι – Δεκάδες αλλοδαποί κυκλοφορούν ελεύθεροι στο νησί

GPapado

Ζουγανέλης για πρόσφυγες: “Μιλάμε πια για αλλοίωση πληθυσμού”! (Βίντεο)

GPapado