Πολιτική

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις – Δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ αποκαλύπτει το τέλος των συστημικών κομμάτων – Οι Ελεύθεροι Ξανά έρχονται..!

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις – Δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ αποκαλύπτει το τέλος των συστημικών κομμάτων – Οι Ελεύθεροι Ξανά έρχονται..!

Δημοσκόπηση βόμβα που παρουσιάστηκε από την εφημερίδα “Δημοκρατία”, αποκαλύπτει το τέλος των συστημικών κομμάτων, αφού ποσοστό 10,4%, ποσοστό μεγαλύτερο και από του ΚΙΝΑΛ, δηλώνει ανοιχτά πως ψηφίζει “Άλλο κόμμα”, ενώ οι αναποφάσιστοι ανέρχονται στο 14,7%…

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό που φθάνει το 25,1% των ψηφοφόρων, βρίσκεται από εκτός δικομματισμού έως και αναποφάσιστοι! Επιπροσθέτως, ιδιαίτερα βαρυσήμαντο είναι το εύρημα, πως αν σήμερα γίνονταν εκλογές, το 7,8% πιστεύει πως θα τις κερδίσει “Άλλο κόμμα” και το 20,4% πως δεν γνωρίζει, ανεβάζοντας έτσι εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις στο ποσοστό του 28,2%.

Το κόμμα που όπως όλα δείχνουν έχει τη μεγαλύτερη μερίδα αυτού του ποσοστού, είναι οι “Ελεύθεροι Ξανά” του γνωστού καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη.

Αξιοσημείωτο είναι πως κανένα άλλο εξωκοινοβουλευτικό κόμμα δεν κατόρθωσε ειδικά τα τελευταία χρόνια να αναρριχηθεί τόσο ψηλά στις προτιμήσεις των πολιτών. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, η ανάγκη για ανανέωση του πολιτικού σκηνικού της χώρας είναι πλέον αδήριτη. Ίσως η πραγματικότητα μας ξαφνιάσει ακόμη περισσότερο….

Σχετικά Άρθρα

Εθνικές χρηματοδοτήσεις 2,79 εκατ. ευρώ για τα ερευνητικά έργα 5 πανεπιστημίων

HellasVoice

Γιατί ο Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Πρίγκιπα Κάρολο;

HellasVoice

Πολάκης: Αληθεύει ότι εντατικολόγος «μάζευε» την έκτη δόση από κάθε εμβόλιο και την έκανε σε μεγαλόσχημους;

HellasVoice

Λιγνάδης σε Μενδώνη: “Το αν είμαι επικίνδυνος θα το αποφασίσουν οι θεσμοί”

HellasVoice

Γαβρόγλου σε Κεραμέως: «Οι γυναίκες δεν σκαμπάζουν από αριθμητική»!

HellasVoice

Νίκος Δένδιας: Η Ένωση των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα δικαίωση του αγώνα πολλών γενεών

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα