Πολιτική

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις – Δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ αποκαλύπτει το τέλος των συστημικών κομμάτων – Οι Ελεύθεροι Ξανά έρχονται..!

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις – Δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ αποκαλύπτει το τέλος των συστημικών κομμάτων – Οι Ελεύθεροι Ξανά έρχονται..!

Δημοσκόπηση βόμβα που παρουσιάστηκε από την εφημερίδα “Δημοκρατία”, αποκαλύπτει το τέλος των συστημικών κομμάτων, αφού ποσοστό 10,4%, ποσοστό μεγαλύτερο και από του ΚΙΝΑΛ, δηλώνει ανοιχτά πως ψηφίζει “Άλλο κόμμα”, ενώ οι αναποφάσιστοι ανέρχονται στο 14,7%…

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό που φθάνει το 25,1% των ψηφοφόρων, βρίσκεται από εκτός δικομματισμού έως και αναποφάσιστοι! Επιπροσθέτως, ιδιαίτερα βαρυσήμαντο είναι το εύρημα, πως αν σήμερα γίνονταν εκλογές, το 7,8% πιστεύει πως θα τις κερδίσει “Άλλο κόμμα” και το 20,4% πως δεν γνωρίζει, ανεβάζοντας έτσι εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις στο ποσοστό του 28,2%.

Το κόμμα που όπως όλα δείχνουν έχει τη μεγαλύτερη μερίδα αυτού του ποσοστού, είναι οι “Ελεύθεροι Ξανά” του γνωστού καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη.

Αξιοσημείωτο είναι πως κανένα άλλο εξωκοινοβουλευτικό κόμμα δεν κατόρθωσε ειδικά τα τελευταία χρόνια να αναρριχηθεί τόσο ψηλά στις προτιμήσεις των πολιτών. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, η ανάγκη για ανανέωση του πολιτικού σκηνικού της χώρας είναι πλέον αδήριτη. Ίσως η πραγματικότητα μας ξαφνιάσει ακόμη περισσότερο….

Σχετικά Άρθρα

Ο Φαίδων Βόβολης “αποκαλύπτεται” στην Ελένη Μαρία Γαλανάκη – Σήμερα 24/10/21 στις 21:30 στο Bahalo News

newsroom

Σαράφης για υπόθεση Novartis: «Κουκουλοφόρος» και μάρτυρας κατάθεσης FBI

HellasVoice

Μητσοτάκης: Μέσα Μαΐου η επιστροφή στην κανονικότητα

HellasVoice

Τι είπε ο Λοβέρδος για τον «αποκεφαλισμό» του από τη Φώφη – Ξαναέγινε ΠΑΣΟΚ

HellasVoice

Μπακογιάννη: Δεν θα δεχτούμε πολιτικές που απειλούν την κυριαρχία μας

HellasVoice

Α.Τσίπρας από το Ζάππειο: Επίδομα έκτακτης ανάγκης και δωρεά διακοπές για 3 εκατ. Έλληνες – Οι προτάσεις για την στήριξη της οικονομίας

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα