Πολιτική

Σαρώνει ο Βόβολης: Οι “Ελεύθεροι Ξανά” 3ο κόμμα στη Βουλή!

Σαρώνει ο Βόβολης: Οι “Ελεύθεροι Ξανά” 3ο κόμμα στη Βουλή!

Σαρώνουν οι “Ελεύθεροι Ξανά” του γνωστού καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της MRB.
Το κίνημα που ξεσήκωσε σύσσωμο τον Ελληνικό λαό το καλοκαίρι του 2021, βγάζοντάς τον στους δρόμους με ένα κάλεσμα του Φαίδωνα Βόβολη και μεταδόθηκε από όλα τα μεγάλα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, δεν κρύβεται πλέον.
Το 46,6% των Ελλήνων, δείχνει έντονα και ξεκάθαρα πλέον την αποστροφή του στο υπάρχον πολιτικό σύστημα. Αυτό αποτελεί και τη μεγαλύτερη δικαίωση για τον βραβευμένο καρδιολόγο και Επικεφαλής του κινήματος Φαίδωνα Βόβολη, ο αγώνας του οποίου ενάντια στην υποχρεωτικότητα αλλά και τα φρέσκα πρόσωπα που τον πλαισιώνουν μαζί με τη νέα Πολιτική που ασκεί, δείχνουν να έχουν πρωτόγνωρη απήχηση στους Έλληνες πολίτες.
Η ολοφάνερη έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του νυν Πρωθυπουργού και συνάμα της απαρχαιωμένης πλέον παλαιοκομματικής ιδεοληψίες των ρουσφετολόγων, αποτυπώνεται με ένα ποσοστό προτίμησης των πολιτών μόλις στο 16,3% ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί με το ακόμη χαμηλότερο 13,3%.
Τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα, οι διαρκείς ανατιμήσεις, η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, η κυβερνητική αλαζονεία αλλά και η ανικανότητα της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης να αντεπεξέλθει στο βάρος των πραγματικών αναγκών του Έλληνα πολίτη, ήταν μόνο μερικούς από τους λόγους που τον οδήγησαν σε νέες επιλογές.
Έχουμε ήδη μιλήσει για μία μεταβατική πολιτική περίοδο η οποία έρχεται στο τέλος της. Ένας νέος Ήλιος ανατέλλει. Ο ήλιος αυτός ρίχνει τις πρώτες του ακτίνες στο πολιτικό κίνημα του καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη. Ο λαός έδειξε.

Σχετικά Άρθρα

Πλήρης υποχώρηση – Μπακογιάννη: ”Η ελληνική κυριαρχία είναι 6 μίλια & η δυνητική είναι τα 12 μίλια!”

HellasVoice

Alert! Έκτακτη σύσκεψη Μητσοτάκη με Κικίλια, Χαρδαλιά, Τσιόδρα στις 13:30 στο Μαξίμου

HellasVoice

Ελεύθεροι Ξανά: Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου για τις δηλώσεις Κικίλια για τις 10.000 προσλήψεις υγειονομικών στο ΕΣΥ

newsroom

Χαλκίδα: Η Δήμαρχος έκανε πάρτι στο δημαρχείο εν μέσω πανδημίας

HellasVoice

Στολτενμπεργκ: «Ελλάδα & Τουρκία συμφώνησαν να ξεκινήσουν διάλογο»

HellasVoice

Μύδροι Συρίγου εναντίον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα