«Σφήνα» Βαρουφάκη σε ΣΥΡΙΖΑ -ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα

Η τελική λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του Γιάνη Βαρουφάκη για το ΜεΡα 25 στην Αχαΐα είχε εκπλήξεις.

Όπως αυτή της υποψηφιότητας της πρώην  προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κας Αναστασίας Παπαντωνοπούλου.

Η  προερχόμενη από το  ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ  κα  Αναστασία Παπαντωνοπούλου είχε πλούσια κοινωνική δράση και έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα και με σοβαρότητα σε πολλά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής

όπως στο θέμα της διέλευσης της Ν.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου μέσα από τους οικισμούς της   Δ.Ε.  Βραχναίϊκων, με ξεκάθαρες  θέσεις αναδεικνύοντας τα προβλήματά της.

Εξάλλου, η μέχρι σήμερα παρουσία της στα κοινά και η δυναμική της στάση απέναντι στα φλεγόμενα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής καθώς και οι επιμέρους προτάσεις που έχει αναπτύξει, 

με τη δυνατότητα τεκμηριωμένης υποστήριξης δημιουργεί πλέον πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο ΚΙΝΑΛ αντλώντας ψήφους από ψηφοφόρους δικής τους επιρροής.

Έξυπνη κίνηση λοιπόν η «σφήνα» του Βαρουφάκη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στην περιοχή, όταν την συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο ποντάροντας στην διεισδυτικότητά   της στην περιοχή.

Πηγή: «Σφήνα» Βαρουφάκη σε ΣΥΡΙΖΑ -ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα

Για να μαθαίνετε τα νέα μας και να στηρίξετε την προσπάθεια μας κάντε Like στην σελίδα μας

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές: Ψηφίζουν και πάλι στο εκλογικό τμήμα που έκλεψαν την κάλπη στα Εξάρχεια

HellasVoice

Νίκος Παππάς: «Πρώτα άνοιγμα στην κοινωνία και μετά συνέδριο»

HellasVoice

Ανεξαρτητοποιείται ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός – Ποια μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου θα τον ακολουθήσουν

HellasVoice