Συγκλονιστική ανάρτηση του Ι. Μελισσανίδη: “Και τότε το είπα από την Αμερική ότι «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» και πάλι το ίδιο ξαναλέω με υπερηφάνεια ότι «Η Μακεδονία είναι Ελληνική και το ξέρουν όλοι»”!!! (Βίντεο)

Ιωάννης Μελισσανίδης

Συγκλονιστική ανάρτηση του Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη στο Facebook συνοδευόμενη από το αντίστοιχο βίντεο:

Και τότε το είπα από την Αμερική ότι «Macedonia is Greek» και πάλι το ίδιο ξαναλέω με υπερηφάνεια ότι «Macedonia is Greek and everyone knows that.»
Ελάτε φίλοι μου να το ξανακάνουμε Viral
Let’s “share” it my friends and make it viral again.
Μου το ζητήσατε πάρα πολλοι και σας υποσχέθηκα να το ξαναναρτήσω.
Ήταν το δικό μου μύνημα σε ηλικία 19 ετών στην “Live” συνέντευξη του CNN μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατες απ’όλο τον κόσμο, αμέσως μετά την κατάκτηση του πρώτου χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στην ιστορία της ελληνικής γυμναστικής στις ασκήσεις εδάφους.

Πηγή

Loading...

Δείτε Επίσης

Κακή αρχή της Γιάννας με το «2021»! Πρότεινε για την επιτροπή τον διαβόητο εθνομηδενιστή Αντ. Λιάκο, που είχε δώσει αγώνα υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών

Pammahon

Ανεξέλεγκτοι οι Σκοπιανοί πλαστογράφοι: Δεν απέσυραν τους αλυτρωτικούς χάρτες από τα σχολικά βιβλία – «Σφαγείς & ναζί οι Έλληνες»!

GPapado

Η νέα κατάσταση στο «Μακεδονικό» φέρνει πόλεμο και στα βόρεια σύνορά μας

GPapado

Τα γυρίζει ο Ζάεφ: «Θα τηρήσουμε την συμφωνία των Πρεσπών»

GPapado

Την ώρα που οι Σκοπιανοί καταργούν τη συμφωνία των Πρεσπών ο Έλληνας ΥΠΕΞ δηλώνει πως θα την «τηρήσει απόλυτα»

GPapado

«Νεκρή» πλέον η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών: Έριξε «βόμβα» ο Ζάεφ – Σκοπιανά ΜΜΕ ταυτόχρονα γράφουν για την «Μακεδονία του Αιγαίου»! (Βίντεο)

GPapado