Σύμη, τέλος! – Ελεύθεροι πολιορκημένοι οι κάτοικοι – Δεκάδες αλλοδαποί κυκλοφορούν ελεύθεροι στο νησί

επεισόδια λαθρομετανάστες

O δήμαρχος Σύμης περιγράφει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νησί και ξεσπάει για ακόμη μια φορά μήπως και εισακουστεί. «Να ασχοληθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός γιατί οι υπουργοί του είναι ανίκανοι να δώσουν λύση στο πρόβλημα».

Δραματική είχε χαρακτηρίσει την κατάσταση στη Σύμη με την έκρηξη στις αφίξεις αλλοδαπών ο δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Παπακαλοδούκας όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας.

Ο δήμαρχος Σύμης Ελευθέριος Παπαδολούκας μιλώντας αυτή τη φορά στον ΑΡΤ FM περιέγραψε τις πολύ δύσκολες στιγμές που ζει η Σύμη με τις αφίξεις μεταναστών και προσφύγων.

«Το νησί αυτή τι στιγμή έχει 500 μετανάστες. Οι 80 είναι στο αστυνομικό τμήμα κρατούμενοι και οι 420 είναι ελεύθεροι αυτή τη στιγμή και περιφέρονται σε όλο το νησί χωρίς να έχουν το δικαίωμα σίτισης.

Οπότε καταλαβαίνετε πόσο επικίνδυνο είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν σιτίζονται και είναι πεταμένοι στο δρόμο με τα παιδιά τους, άνθρωποι οι οποίοι είναι 40 ημέρες εδώ. Άνθρωποι οι οποίοι κοιμούνται στο δρόμο στην κεντρική πλατεία. Άνθρωποι που δεν έχουν νερό να κάνουν μπάνιο, δεν έχουν τουαλέτα, με αποτέλεσμα να κάνουν την ανάγκη τους οπουδήποτε μέσα στην πόλη και καταλαβαίνετε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο»

«Έχουν καταντήσει τη Σύμη αυτοί οι άνθρωποι έναν μεγάλο σκουπιδότοπο. Πέφτει χοντρό δούλεμα από την κυβέρνηση, δεν έχει γίνει κάτι. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, δεν υπάρχει τίποτα. Δουλεύει εμάς, δουλεύει και εσάς τους δημοσιογράφους. Δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο, αυτή τη στιγμή έφυγαν πενήντα μετανάστες και η Σύμη έχει 500, αν νομίζουν ότι με 50 μετανάστες που θα φύγουν από το νησί θα σωθεί το νησί, δε σώνεται!

Η κυβέρνηση γράφει εμάς, γράφει και εσάς τους δημοσιογράφους! Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που προβάλλουν το πρόβλημα μας, αλλά στου κουφού την πορτά οσο θέλεις βρόντα!» «Έχουμε αρχίσει πια και φοβόμαστε, έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε αν θα πρέπει να φύγουμε εμείς και να μείνουν αυτοί».

Πηγή

Loading...

Δείτε Επίσης

«Βόμβα» από τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου: «Είχαμε εξέγερση μεταναστών, επιχείρησαν επέλαση στην πόλη με ξύλα & πέτρες» (Βίντεο)

GPapado

«Πάρτι» στο Αιγαίο από τους παράνομους μετανάστες: Κύματα Κονγκολέζων, Σομαλών, Αφγανών αποβιβάζονται κατά εκατοντάδες! (Βίντεο)

GPapado

Οργή στη Νέα Καβάλα από τη νέα έλευση λαθρομεταναστών: «Εμείς τους βοηθήσαμε… κι αυτοί μπήκαν στα σπίτια μας και μας έκλεψαν»!

GPapado

Η κυβέρνηση αδειάζει τη Μόρια & γεμίζει την ενδοχώρα: Στέλνουν τους μετανάστες σε στρατόπεδα των ΕΔ & δίνουν μπόνους στους δήμους!

GPapado

Ζουγανέλης για πρόσφυγες: “Μιλάμε πια για αλλοίωση πληθυσμού”! (Βίντεο)

GPapado

Ξεφεύγει η κατάσταση – Δουλέμποροι σε μετανάστες: «Ελάτε Ελλάδα, δεν θα σας πειράξουν» – «Ξέφραγο αμπέλι» η χώρα!

GPapado