Τεχνολογία

Τwitter: Αλλάζουν το όνομά τους για να τρολάρουν τον πραγματικό Ελον Μασκ

Τwitter: Αλλάζουν το όνομά τους για να τρολάρουν τον πραγματικό Ελον Μασκ

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει μετά την ανακοίνωση του Έλον Μασκ ότι η υπηρεσία «Twitter Blue» θα κοστίζει πλέον 8 δολάρια το μήνα στους χρήστες που επιθυμούν να επαληθεύσουν ως αυθεντικό τον λογαριασμό τους και να βλπέπουν λιγότερες διαφημίσεις.

Πολλοί μάλιστα δέχτηκαν και μηνύματα από κόσμο που μπερδεύτηκε και νόμιζε πως μιλά με τον…πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

Το Twitter γέμισε με ψεύτικους Έλον Μασκ

Οι ηθοποιοί Valerie Bertinelli και Brendan Fehr άλλαξαν το όνομά τους σε «Έλον Μασκ» στο Twitter, έχοντας δίπλα από το όνομα και το σήμα της επαλήθευσης και έκαναν αναρτήσεις.

Η Sonia Saraiya του Vanity Fair επίσης μετονομάστηκε σε «Έλον Μασκ» και κοινοποίησε μηνύματα που δέχτηκε από ανθρώπους που νόμιζαν πως είναι πραγματικά ο δισεκατομμυριούχος.

Κάποιοι χρήστες που άλλαξαν το όνομά τους σε «Έλον Μασκ» άλλαξαν και τη φωτογραφία τους, βάζοντάς την ίδια που έχει ο πραγματικός Μασκ. Ένας άλλος επαληθευμένος χρήστης, με το όνομα «Έλον Μασκ», έγραψε:

«Δεν ξέρω τι σας ανησυχεί, δεν είναι ότι μπορεί να υπάρξουν μειονεκτήματα στην επαλήθευση οποιουδήποτε παλιού λογαριασμού». Ένας άλλος αφού άλλαξε το όνομά του σε Έλον Μασκ, γράφει στις πληροφορίες του λογαριασμού του: «Φτιάχνω διαστημόπλοια και διαχειρίζομαι αυτόν τον ιστότοπο και δεν μπορείτε να με κερδίσετε»

Σχετικά Άρθρα

Έρχεται Emoji με άνδρα έγκυο στα social media

HellasVoice

Ρωσία: Μπλοκάρει και το Instagram στο έδαφός της

HellasVoice

Google: Νέο doodle για τα 389 χρόνια από τη γέννηση του Γιοχάνες Βερμέερ

HellasVoice

ΗΠΑ: Ιδρύουν συνδικάτο οι εργαζόμενοι της Apple στο Μέριλαντ

HellasVoice

Τεχνητή νοημοσύνη vs Συναισθηματικής νοημοσύνης

HellasVoice

Ψηφιακό διαβατήριο εμβολιασμού: Ενώνουν τις δυνάμεις τους τεχνολογικοί κολοσσοί

HellasVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα