Ζουγανέλης για πρόσφυγες: “Μιλάμε πια για αλλοίωση πληθυσμού”! (Βίντεο)

Γιάννης Ζουγανέλης

Νέες δηλώσεις κατά των “προσφύγων” έκανε, μιλώντας στην μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας ακόμα και για αλλοίωση πληθυσμού.

Μεταξύ άλλων είπε: «Η αλήθεια είναι δύσκολη να επικοινωνηθεί. Υπάρχει τρομακτική παθογένεια για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μιλάμε με τους μετανάστες. Εγώ αγαπώ τους ανθρώπους, δεν δέχομαι ποτέ την προσβολή του ελληνικού βιώματος».

Ο ηθοποιός σημείωσε ακόμα πως: «Είναι αυτό που μας ξεχωρίζει κι εδώ μιλάμε για αλλοίωση πληθυσμού πια. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Τους αγκαλιάζουμε, αλλά δεν μπαίνω στη φοβία. Έχω θυμό και αυτό με κάνει επιθετικό μερικές φορές. Να τους συμπαρασταθούμε, αλλά πρέπει να σεβαστούν το σπίτι μας».

Τι είπε για το περιστατικό στο συσσίτιο

Ερωτώμενος σχετικά με το περιστατικό που είχε ισχυριστεί πως βίωσε σε συσσίτιο και το οποίο κατά τον ίδιο είχε προκαλέσει το πρώτο ξέσπασμά του κατά των προσφύγων και μεταναστών, ο Γιάννης Ζουγανέλης, σημείωσε: «Εμείς θέλαμε να τους μυήσουμε σε λογικές της ελληνικής γαστρονομίας. Τους εξηγούσαμε για τη χωριάτικη σαλάτα και μου λέει χούμους και αυτό με εξόργισε».

«Κι επειδή καταφέρθηκα για όλη αυτή την κατάσταση, ένας τύπος από το πουθενά μου κάνει μήνυση. Βέβαια, ο εισαγγελέας το έβαλε στο αρχείο από ό,τι κατάλαβα. Εγώ έχω κάνει αγωγή σε αυτόν τον άνθρωπο γιατί με πρόσβαλε», κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Loading...

Δείτε Επίσης

«Βόμβα» από τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου: «Είχαμε εξέγερση μεταναστών, επιχείρησαν επέλαση στην πόλη με ξύλα & πέτρες» (Βίντεο)

GPapado

«Πάρτι» στο Αιγαίο από τους παράνομους μετανάστες: Κύματα Κονγκολέζων, Σομαλών, Αφγανών αποβιβάζονται κατά εκατοντάδες! (Βίντεο)

GPapado

Οργή στη Νέα Καβάλα από τη νέα έλευση λαθρομεταναστών: «Εμείς τους βοηθήσαμε… κι αυτοί μπήκαν στα σπίτια μας και μας έκλεψαν»!

GPapado

Η κυβέρνηση αδειάζει τη Μόρια & γεμίζει την ενδοχώρα: Στέλνουν τους μετανάστες σε στρατόπεδα των ΕΔ & δίνουν μπόνους στους δήμους!

GPapado

Σύμη, τέλος! – Ελεύθεροι πολιορκημένοι οι κάτοικοι – Δεκάδες αλλοδαποί κυκλοφορούν ελεύθεροι στο νησί

GPapado

Ξεφεύγει η κατάσταση – Δουλέμποροι σε μετανάστες: «Ελάτε Ελλάδα, δεν θα σας πειράξουν» – «Ξέφραγο αμπέλι» η χώρα!

GPapado